Wie helpt ons Esmée <3

Wie helpt ons Esmée &lt;3
Iris Renard

Steun ons actieve Esmée met de noodzakelijke operatie aan haar kruisbanden. Zodat ze weer een pijnvrij leven kan hebben.

 

Lieve vrienden en medemensen

Met een heel klein en bang hartje deel ik vandaag het verhaal over mijn geliefde metgezel, Esmée. Velen van jullie zijn op de hoogte van haar langdurige strijd met een blessure aan haar achterpoot. Een breuk die maar niet wil genezen en haar dag na dag pijn bezorgt.

Daarom ben ik begin januari voor een 2de opinie gegaan, hopend op een lichtpuntje voor Esmée. Wat ik ontdekte, brak mijn hart. Naast de eerder vastgestelde breuk in haar poot, bleek ook haar kruisband gescheurd te zijn. Gisteren bereikte de pijn een ondraaglijk niveau, en bij het bezoek aan de dierenarts werd mijn vrees bevestigd – de kruisband is nu volledig doorgescheurd. Een operatie is onontkoombaar.

De weg die voor ons ligt, is er één van zorg, operaties, revalidatie en onvoorziene kosten. De ingreep aan haar knie alleen al zal rond de 2000 euro kosten, nog afgezien van de mogelijk noodzakelijke operatie aan haar pootje, fysiotherapie en revalidatie.

Esmée is meer dan slechts een hond; ze is mijn baby, mijn metgezel, mijn vrolijke, zotte vriendin van zes jaar jong. Mijn hart huilt bij de gedachte dat ze pijn lijdt en beperkt wordt in haar vreugde en activiteiten.

Daarom heb ik, met een klein en angstig hart, mijn trots aan de kant gezet en ben ik hier, in de hoop op jullie steun. Ik ben niet gewend om hulp te vragen, maar voor Esmée overwin ik mijn terughoudendheid. Samen kunnen we haar de kans geven op een pijnvrij leven, vol vreugde en activiteit.

Wie van jullie wil ons helpen om Esmée weer te zien stralen? Laten we samen bijdragen aan haar operatie en herstel, zodat we weer kunnen genieten van haar mooie, gelukkige glimlach, die ons elke dag verwarmt.

We zijn jullie eeuwig dankbaar voor elke steun die we mogen ontvangen. 
Delen is ook altijd lief!

Met warme groeten en pootjes,

Esmée en Iris

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-01-2024 gestart
1747x bekeken

Actie georganiseerd door:

Iris Renard

Iris Renard

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-01-2024 gestart
1747x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden