De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Wij Dansen

Wij Dansen
Eileen  Van Os

VzwStudio Van Os start hedendaagse danslessen op voor kinderen met ASS (Normale begaafdheid) en kinderen met downsyndroom.

 

Doneren is niet meer mogelijk

De danslessen voor kinderen met ASS( normale begaafdheid) en kinderen met het downsyndroom zullen gegeven worden door Eileen Van Os, ervaringsdeskundige autisme, educatieve dansdocente en oprichtster van vzwStudio Van Os.
De lessen zullen door gaan in kleine groepjes van max 6 leerlingen. 

Biografie:

In 2013 werd Eileen Van Os toegelaten te P.A.R.T.S (Dansschool van Anne Teresa De Keermaeker). Na deze driejarige opleiding studeerde ze af als hedendaagse danseres en liep ze stage bij Rosas. Daarna studeerde ze verder aan Het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar ze haar bachelor diploma hedendaagse dans behaalde en met onderscheiding afstudeerde aan de specifieke leraren opleiding dans. Tijdens haar studiejaren heeft ze met grote namen mogen samenwerken. Zoals: Anne Teresa De Keersmaeker, Mårten Spånberg, David Zambrano en vele anderen. Als dansdocent heeft ze al op verschillende scholen les gegeven. Momenteel werkt ze al enkele jaren bij Muwoda Heist-Op-den berg, Retina Dance Company en Dancing kids (Rosas) als hedendaagse dansdocent.

Omdat vzwStudio Van Os is zijn kinderschoenen staat, kunnen we alle financiële hulp gebruiken voor dansmateriaal en beginnende onkosten. U kunt ons ook volgen op onze Facebookpagina VzwStudio Van Os.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-03-2023 gestart
665x bekeken

Actie georganiseerd voor:

vzwStudio Van Os

vzwStudio Van Os

Actie georganiseerd door:

Eileen  Van Os

Eileen Van Os

 

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-03-2023 gestart
665x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog