Woning volledig uitgebrand op 8 februari 2021

Woning volledig uitgebrand op 8 februari 2021

Ouders in NOOD op de LEEFTIJD van 69 en 68 jaar hun woning is volledig UITGBRAND enkel een grote hoop puin schiet er over!

 

VOLLEDIGE WOONST UITGEBRAND OP 8 FEBRUARI 2021.

Op de nacht van 8 februari sloeg het noodlot toe. De volledige woonst ging in minder dan een anderhalf uur, verloren door een brand. Die nacht sneeuwde het fel. Het was heel erg koud met een gevoelstemperatuur van – 12°C. De wegen lagen er spiegelglad bij. De brandweer kon de brand niet onmiddellijk beginnen blussen doordat de leidingen bevroren waren. De brandweer redde hun drie poezen ondanks het gevaar voor steekvlammen. Geluk bij ongeluk zat de wind in de goede richting en werden de stallen waar de paarden en schapen stonden, gespaard van de dood. Hun tweejarige Sint-Bernard Lana zag haar bench en speeltjes in de vlammen opgaan. Er schiet niets meer over van hun huis, enkel een grote hoop puin. Alles is verwoest; ze zijn alles kwijt. Zoiets doorstaan op hun oudere leeftijd maakt het extra zwaar. 

Een korte verduidelijking van de situatie: onze ouders, mama (69 jaar) en papa (68 jaar) hebben een spaarpotje maar zeker niet genoeg om hun hele huishouden die ze hadden opgebouwd over ettelijke jaren, in een korte tijd terug te verzamelen. Onze moeder heeft een lingeriewinkeltje maar door de corona crisis en de lange sluiting in 2020 heeft ze een groot deel van haar spaarpot moeten investeren in haar winkeltje. Onze vader heeft al gedurende 7 jaar verschillende kankers gekregen, wat ook heel serieuze kosten met zich meebrengt. Dus we kunnen alle hulp en steun gebruiken!

U kan hen helpen door een kleine donatie te geven. Alle kleine beetjes helpen. Het geeft hun hoop om uit deze catastrofale situatie te komen, op hun oudere leeftijd. 

Aangezien ik geen fonds opricht, is het echter niet mogelijk om een fiscaal attest te leveren maar is er wel de garantie dat dit effectief terecht komt zonder tussenkomst van derde.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL!

Sharing is caring!  


https://www.hvzeeland.nl/nieuws/43959-uitslaande-woningbrand-biezenstraat-eede/

https://www.pzc.nl/zeeuws-vlaanderen/woning-bij-eede-volledig-uitgebrand~a9134348/

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/125470/Huis-verwoest-door-uitslaande-brand 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-03-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Matthys Paulien

Matthys Paulien

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog