"Woonkansen voor Jongeren - Red Woongroep Heideburen!"

"Woonkansen voor Jongeren - Red Woongroep Heideburen!"
W De Haan

Beste vrienden, familie, en sympathisanten

 

Beste vrienden, familie, en sympathisanten,

Wij wenden ons tot jullie met een dringende oproep voor steun en solidariteit voor de Woongroep Heideburen op Heideburen 25 te Heerenveen. De woongroep bestaat uit zes jongeren die momenteel geconfronteerd worden met een ernstige woonsituatiecrisis, en we hebben jouw hulp nodig om dit op te lossen!

Aanleiding voor deze crowdfundingactie is het recente artikel op de Facebookpagina van Jelle Zoeten dal, waarin de woonwensen van Mbo-studenten in Friesland worden belicht. De Woongroep Heideburen heeft het manifest 'Wonen voor Jongeren' aan Jelle Zoeten dal aangeboden in de hoop op een snelle oplossing voor hun huidige situatie.

De woongroep, bestaande uit zes toegewijde jongeren, heeft een prachtige en moderne woonomgeving gecreëerd op Heideburen 25. Ze hebben bewust gekozen voor een positieve en niet - overlast gevende leefomgeving, waarbij ze niet alleen maaltijden delen, maar ook studiematerialen en elkaar ondersteunen in het leer- en werkproces.

Helaas wordt de Woongroep Heideburen wekelijks geconfronteerd met toezichthouders van de gemeente Heerenveen, die de leefbaarheid in de woongroep ernstig aantasten. De pandeigenaar wordt momenteel geconfronteerd met boetes, en de woongroep vreest dat ze uiteindelijk op straat zullen belanden als er geen snelle oplossing wordt gevonden.

Wij doen een beroep op jouw genereuze steun om de Woongroep Heideburen te helpen in hun strijd voor een stabiele en veilige woonsituatie. Jouw bijdrage zal worden gebruikt om juridische kosten te dekken, mogelijke boetes te betalen en te zorgen voor alternatieve huisvesting als dat nodig is.

Hoe kun je helpen?

  1. Financiële bijdrage: Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij een oplossing voor de Woongroep Heideburen.
  2. Deel deze actie: Verspreid ons verhaal op sociale media, via e-mail, en mond-tot-mondreclame. Laat anderen weten over de situatie en roep op tot steun.
  3. Schrijf een bericht: Stuur bemoedigende berichten en deel je mening met de gemeente Heerenveen. Samen kunnen we een verschil maken!

Laten we samen onze krachten bundelen en de Woongroep Heideburen helpen om een stabiele en positieve leefomgeving te behouden. Jouw steun maakt echt het verschil!

Met vriendelijke groet, Initiatiefnemer Marktplaats van het Noorden "Woonkansen voor Jongeren - Red Woongroep Heideburen!"

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-02-2024 gestart
783x bekeken

Actie georganiseerd door:

W De Haan

W De Haan

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-02-2024 gestart
783x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog