Wouter & Nienke zorgeloze toekomst

Wouter & Nienke zorgeloze toekomst

Doneer voor een financiele ondersteuning voor Wouter & Nienke om in alle rust hun rouwproces te kunnen starten.

 

Lieve familie, vrienden, kennissen en iedereen die Wouter en Nienke een onbezorgd warm hart toedragen,

Zoals jullie allen weten heeft Merlijn een hele lange tijd een zware strijd moeten strijden dit deed ze vol optimisme, liefde en energie naar alles en iedereen toe, niets was te veel moeite voor haar. Maar uiteindelijk koste dit niet alleen alles van haarzelf maar ook van haar bankrekening.

Op 29 augustus kwam het leven van Merlijn helaas toch aan een einde en stond het leven van deze jonge kinderen volledig op zijn kop.

Jullie begrijpen dat Merlijn de afgelopen verschrikkelijke maanden niet in staat is geweest om te werken en Ed ook niet. Dat betekent dat het inkomen aanzienlijk was wegevallen. Hierdoor zijn er aardig wat rekeningen blijven liggen.

Daarom wil ik jullie hulp vragen zodat Wouter en Nienke met een zorgeloze toekomst verder kunnen gaan. Het geld kunnen ze gebruiken voor hun studie, rijlessen of inrichting van hun kamer of eerste appartementje als ze die gevonden hebben t.z.t.

U helpt ze ermee zodat wij ze nu de rust en tijd kunnen geven om te kunnen rouwen en alle trauma’s van de afgelopen periode kunnen verwerken. We hopen ze met jullie hulp een financiële buffer te kunnen geven, zodat ze hier de tijd voor kunnen nemen en er geen financiële zorgen zijn en op eigen benen kunnen staan naar hun zelfstandigheid en hun reis naar volwassenheid.

De Crowdfunding idee is voor het overlijden van Merlijn al in overleg met haar gedaan en zet ik zo de wens van haar voort, het rekeningnummer is direct van de kinderen. Ik ben alleen de boodschapper.

Ik vraag om te doneren naar wat u kan missen . Heel veel dank voor uw support ❤️

Alle liefs, Ilona

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-09-2023 gestart
1339x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wouter & Nieke Dekker

Wouter & Nieke Dekker

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-09-2023 gestart
1339x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog