Youth Co-Creative Space

Youth Co-Creative Space
Nour Intisaar

Youth Co-Creative Space helpt maatschappelijk kwetsbare jongeren hun creatieve geest en ondernemingszin ontwikkelen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Youth Co-Creative Space is een creatief project gericht op maatschappelijk kwetsbare jongeren van Boom. Het project Youth Co-Creative Space wordt begeleid door medewerkers van NOUR VZW. Hier kunnen deze jongeren hun creativiteit en ondernemingszin ontwikkelen zonder angst om fouten te maken. We willen onze jongeren de beste kansen bieden om een succesvol leven tegemoet te gaan.

Spijtig genoeg liegen de cijfers niet en is er een enorm grote aanwezigheid van kansarmoede in Boom. Op basis van de kansarmoede-index van Kind & Gezin is Boom de koploper in de armoedecijfers. Het percentage ligt maar liefst op 29.8%. Tot slot is het aantal kinderen in een gezin met zeer lage werkintensiteit 11,3%. Hieraan willen we werken door ons project zo laagdrempelig mogelijk te maken en om de jongeren in contact te brengen met moderne technieken zoals 3D printen, lasergraveren, sublimatie en hitte pers, maar ook het digitale aspect van vlogs, podcasts, streamen en youtube, willen we aanbieden om hun zo veel mogelijk ervaring en kennis aan te bieden.

Maar al deze toestellen kosten veel geld en wij zijn een kleine VZW die afhankelijk is van de subsidies die ons worden aangeboden. Deze subsidies zijn te weinig om alle kosten te dekken. Hier komen jullie bij te pas, onze donateurs.

Door jullie gulle donaties kunnen wij toestellen aankopen voor ons project en kunnen onze jongeren hun creatieve geest ontwikkelen.

Zonder jullie donaties zou ons project niet kunnen uitgroeien tot het project van onze dromen. Daarbovenop helpen jullie donaties ons meer jongeren te bereiken.

Help ons onze jongeren de toekomst te bieden die ze verdienen en steun ons project Youth Co-Create Space.

Tot slot krijgen al onze donateurs een plaats op onze ere muur.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-06-2023 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nour Intisaar

Nour Intisaar

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-06-2023 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog