Zaak financiële problemen door vergiftiging koraal !

Zaak financiële problemen door vergiftiging koraal !

Geld proberen bijeen te krijgen om de dokters kosten medicijnen en zaak te kunnen stopzetten.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Eind oktober 2020 sloeg het noodlot toe bij mij ik was vergiftigd door een koraal van mij in de winkel . Mijn ogen waren zeer zwaar ontstoken waarbij ik direct werd door verwezen naar spoed dienst . Daar vielen ze allemaal van hun stoel wat zij zagen in mijn ogen . Beide hoornvliezen waren aan het wegsmelden door het gif Palytoxin . Weken werden mij ogen slechter en slecht tot ik niets meer zag en dit heeft 3 maand geduurd .  Tot ik op een dag een telefoon kreeg dat ik een donor hoornvlies kon krijgen . Dit werd getransplandeert maand na maand zag ik beter en beter met 1 oog . Maar de zaak was nog altijd gesloten facturen stroomde binnen zelf kreeg ik maar 700 euro arbeidsongeschiktheid. Waar ik de elec nog niet eens mee kon betalen . Ook heb ik moeten beslissen dan om de winkel te sluiten door het accident maar de btw nr kan ik niet stoppen of moet een heel hoop betalen waardoor ik blijf betalen voor iets die er niet Meer is ! 

dit jaar sloeg het noodlot terug toe op het goede oog is er cataract geconstateerd dus moest ik weer een operatie ondergaan de 5de al . Nu is het weer beter maar mijn ogen zijn voor de rest van leven een zeer groot probleem .

heb ook 2 kinderen die we alle noden moeten voorzien .

 

ik zou heel graag hoofdstuk van coral reef achter mij laten dat ik zelfstandigheid kan stopen . Maar dan moet ik weer betalen wat er nu niet is aangezien wat ik door gemaakt heb .

 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-01-2023 gestart
166x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kenneth Toulouse

Kenneth Toulouse

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-01-2023 gestart
166x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Corona
Misbruik melden