Zelfredzaam kunnen zijn door bedrijfje te starten

Zelfredzaam kunnen zijn door bedrijfje te starten
Katja Horck

Zou graag weer mijn hobby / werk weer oppakken, Ik maakte herinnerings harten voor geboorte etc.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik wil graag zelf weer iets doen door mijn hobby / werk weer op te pakken. Ik maakte herinnerings harten voor geboorte en overleden voor de nabestaanden of voor op het graf als er geen geld is voor een steen, want mijn werk is relatief goedkoper dan een grafsteen. Ook andere wensen kan ik vervaardigen op de harten. Mijn harten zijn wel van hout, maar wil ook graag met epoxy gaan werken en tevens andere harde materialen omdat die langer goed blijven buiten bij welk weersomstandigheden dan ook.

Ik vraag hulp omdat ik voor 80 procent ben afgekeurd deels een WIA en een aanvulling ontvang van de sociale dienst. En mede door inbraak in mijn huis waar veel van de elektrisch  materialen zijn gestolen, ben ik niet instaat dit weer te kunnen aankopen.  En omdat ik geen bonnen meer had en foto materiaal wou de verzekering mij nog geen 10de van het gestolen waar vergoeden.

Met mijn handwerken heb ik in het verleden al veel mensen blij gemaakt, mijn werken hoeven niet duur te zijn, het ligt er aan hoe groot het moet zijn, hoeveel materiaal ik er voor nodig heb, en de tijd die ik er in steek. Ik geef om mensen, en ik hoef er niet rijk van te worden, als ik maar van die uitkeringen af ben dan ben ik al gezegend. En een ander geholpen met een mooi handwerk stuk, die waarschijnlijk bij een kunstenaar 10 malen meer kost dan bij mij.

Ik zie dit als dankbaar werk, waar ik anderen mee helpen kan, die vervolgens mij weer dankbaar zijn voor het resultaat die ik hun heb geleverd. 

Ik vraag om 1000 euro maar, zodat ik weer mensen kan helpen en blij maken en mezelf ook.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-01-2024 gestart
85x bekeken

Actie georganiseerd door:

Katja Horck

Katja Horck

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-01-2024 gestart
85x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog