Zinloze rechtzaak en ouderverstoting

Zinloze rechtzaak en ouderverstoting
Robert Rob

Mijn ex heeft mij vals beschuldigd van mishandeling. Daardoor hoge advocaatkosten en alimentatie en ik zie mijn kinderen niet

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

OUDERVERSTOTING 

In 2019 ben ik na 19 jaar samen, gescheiden van de moeder van mijn kinderen. In het ouderschapsplan is er vastgelegd dat er van beide kanten aan contact herstel met de kinderen gewerkt moest worden. Ik ben al die jaren een goede vader voor ze geweest. Deed alles met ze, deed alles voor ze, ik hou vreselijk veel van ze. Ik heb alles geprobeerd om het contact weer te herstellen. Vele instanties benaderd, de school probeerde ook alles maar zij ook beperkt in hun mogelijkheden.

Alles wat ik aandroeg werd aan de andere kant afgewimpeld. Mijn ex wilde nergens aan meewerken. Ze schermde de kinderen volledig af van mij, de buren, haar eigen familie en zelfs haar eigen vrienden. Inmiddels zijn de kinderen op een leeftijd 16+ dat ze zelf mogen beslissen. Ze willen met rust gelaten worden en ik pas niet meer in hun leven. De dag dat ik ons huis verliet omdat dat beter was voor de kinderen, dat zij in hun vertrouwde omgeving konden zijn en ik had verwacht tot een co-ouderschap regeling te kunnen komen, is de laatste keer dat ik ze gezien en nog gesproken heb. Vreselijk! Ze zijn inmiddels zo gemanipuleerd door haar dat alle contact wat er nog was ook verbroken is. Ik ben volledig verstoten van ze. Telefoonnummers zijn gewijzigd, bankrekening en mailadressen zijn verwijderd. Ik heb geen enkele ingang. Vanwege de privacy wet kan school niks. Ik weet niet de waar mijn zoon zijn vervolg opleiding doet. Mijn dochter heeft in het ziekenhuis gelegen, ik mocht niet op bezoek en de artsen mocht alleen maar zeggen of het goed of slecht met haar ging. Maanden later hoorde ik via via dat ze in het ziekenhuis lag vanwege anorexia. Dan wil je daar als vader toch zijn om je kind te ondersteunen. Ik heb er meerdere malen op de stoep gestaan en werd door mijn ex geweigerd om haar te kunnen bezoeken. 

Familie en vrienden van mij zeiden, begin dan een rechtszaak. Ik heb me laten informeren maar het gaat niets oplossen. Zelfs de raad van kinderbescherming kan mij niet helpen. Als vader wordt je gewoon aan de kant gezet en de moeder komt er gewoon mee weg, dat ze niets onderneemt om het contact te herstellen. 

Ik leef mee met vele vaders zoals mij die ook te maken hebben met ouderverstoting, het is waanzin dat dit kan in Nederland.

DE ZINLOZE RECHTSZAAK  

In september 2022  kwam ik bij mijn kinderen aan de deur om te vragen waar mijn zoon nu op school zat, dat wilde mijn ex niet vertellen na meerdere keren gevraagd te hebben.

Ik kreeg mijn kind niet te spreken en kreeg een dusdanige harde duw dat ik de achterover in de tuin in viel. Ik krabbelde weer overeind en ben maar weggegaan. Een uur later, inmiddels bij mijn hoogbejaarde moeder staat de politie aan de deur. Ik moest mee naar het bureau. Geen probleem, ik wilde graag mijn kant van het verhaal vertellen en dacht dat het daar mee klaar was.

Nu heeft zij aangifte gedaan van mishandeling en moet ik voorkomen. Terwijl zij mij geduwd heeft! Hoe krom is dit ook weer dat je als man meteen als dader wordt gemarkeerd. Had ik aangifte gedaan van de duw en het vallen werd ik waarschijnlijk niet gelooft en werd ik afgewimpeld met het OM heeft hier geen tijd voor of zoiets.

WIE IS HIER EIGENLIJK HET SLACHTOFFER?

Ik krijg geen toevoeging voor de rechtszaak en heb ook geen geld voor dure advocaatkosten omdat ik elke maand al veel geld betaal aan alimentatie voor mijn kinderen. Het enige wat ik weet is waar ze wonen.

Als ik de advocaatkosten moet betalen gaat het ten koste van de alimentatie van de kinderen. Dat wil ik niet maar kan wettelijk ook niet. 

Om dit te voorkomen vraag ik uw bijdrage zodat mijn kinderen niet weer de dupe zijn van deze zinloze actie. Ik ga vol vertrouwen de rechtszaak tegemoet want ik ben onschuldig. 

Dank voor uw vrijgevigheid en hulp.

Vriendelijke groeten,

Robert 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-02-2023 gestart
180x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stg. Dwaze vaders

Actie georganiseerd door:

Robert Rob

Robert Rob

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-02-2023 gestart
180x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog