Zorgboerderij voor mens en dier

Zorgboerderij voor mens en dier
Evi Daelemans En Wesley van der raaij

Opstarten van zorgboerderij voor dieren die zorg nodig hebben en mensen met handicap zowel fysiek als mentaal.

 

Onze droom.... Mens dier en natuur combineren.

Het leven is al zo moeilijk, onze droom is deze voor mensen en dieren aangenamer te maken.

Eén zorgboerderij waar dieren met hulp nodig kunnen komen verblijven, en de zorg kunnen krijgen door mensen met een handicap zowel mentaal als fysiek.

Wie zijn wij?

Evi: ik heb de opleiding genoten van bachelor verpleegkundige mijn hart staat open voor mens en dier. Zolang het maar zorg is Als mama en vrouw wil ik ook klaar staan voor andere mensen en dieren.

Wesley: ik heb mezelf opgewerkt van ruitenwasser tot sales calculator.. Maar mij hart hoort buiten bij plant en dier dit in combinatie met het aanleren van dingen aan anderen wat ik nu ook al doe als voetbaltrainer.

Maxx: ik ben 12 jaar en hou van dieren, ik volg de richting plant en dier op school maar ik ben ook graag bezig met kleine kindjes en ben heel sociaal.

Chloé : ik ben 9 jaar en ben al heel lang gek van paarden. Als ik ergens ben heb ik meteen nieuwe vrienden en ik help mama graag al eens met het verzorgen van mensen.

 

Het concept zorgboerderij zien we als een boerderij waar mensen kunnen komen werken. Een groentewinkeltje kunnen uitbaten....

Waar mensen met een rolstoel eten kunnen gaan geven aan dieren. Waar mensen therapie kunnen volgen voor zichzelf beter te voelen. Een plaatsje te krijgen in de maatschappij en een betekenis te hebben.

Ook willen we graag enkel kamers die kunnen dienen als logeerkamer voor wanneer vb ouders opgenomen worden in ziekenhuis of op vakantie willen en de zorgbehoevende kan verblijven bij ons als hun "vakantie"

Even de zorg uit handen nemen zodat er bij de familie even een rustmoment kan zijn.

Al dit vraagt natuurlijk een enorme kost om op te richten. En daarom hebben we deze crowdfunding gestart. We hopen dat mensen ons kunnen steunen ons doel te behalen en weer een leuk plekje erbij te hebben in België voor zorgbehoevende personen ongeacht welke leeftijd en zorg. Waar verwaarloosde dieren een goed thuis krijgen en terug in rust kunnen leven. Waar natuur centraal staat zodat mens weer in contact kan komen met de aarde.

Iedereen is welkom om het concept te komen bekijken dan. Samen leven samen genieten.

We willen iedereen die ons helpt alvast bedanken. En eens we onze droom hebben kunnen verwezenlijken zijn jullie allemaal welkom.

Vele groetjes Evi, Wesley, Maxx, Chloé

Kijk gerust eens op onze insta pagina. Ons klein boerderijtje 😘

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-06-2023 gestart
519x bekeken

Actie georganiseerd door:

Evi Daelemans En Wesley van der raaij

Evi Daelemans En Wesley van der raaij

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-06-2023 gestart
519x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden