Zwemclub ShaRK wil wedstrijden blijven organiseren

Zwemclub ShaRK wil wedstrijden blijven organiseren

Veel sporters willen deelnemen aan wedstrijden, maar de huurprijs van het zwembad is torenhoog geworden

 

Onze club staat voor een grote uitdaging. Sinds een tijdje zijn de huurprijzen van het zwembad te Herentals enorm gestegen. Daardoor vormt deze aanzienlijke kost momenteel een bedreiging voor het voortbestaan van onze eigen ShaRK-wedstrijden.

Traditiegetrouw organiseert onze club 3 ShaRK-wedstrijden per kalenderjaar.

In april staat steevast onze NVG-wedstrijd op het programma. Hieraan kunnen jongeren tussen 6 en 20 jaar deelnemen van zowel onze niet-vergunninghouders, onze G-zwemmers als onze recreanten. Voor deelname aan deze wedstrijd dient de zwemmer minstens 25 meter te kunnen zwemmen en aangesloten te zijn bij een zwemclub. Tijdens deze NVG-wedstrijd proeven de (jonge) zwemmers van de zwemsport en krijgen notie van zwemmen in wedstrijdvorm. Deze wedstrijden zijn steeds in een hele aangename, ontspannen sfeer en zijn een leuke manier om eens te ontdekken en af te toetsen wat de zwemmer allemaal al heeft bijgeleerd.

Vervolgens organiseren we in mei onze Memorial Fons Brydenbach. Dit is een wedstrijd voor competitiezwemmers waarbij steeds kortere afstanden op het programma staan. 

En tenslotte organiseren we in oktober onze 400-meter wedstrijd voor competitiezwemmers. 

Beide competitiewedstrijden zijn ideale momenten voor de competitiezwemmers om hun progressie te bekijken en eventuele limiettijden te bereiken voor eventuele kampioenschappen.

Jaarlijks merken wij dat er grote interesse is voor onze wedstrijden. Veel sporters willen graag deelnemen en wij willen hen als zwemclub dan ook enorm graag blijven ontvangen. Maar... de organisatie staat dus door de gestegen kosten enorm onder druk. Daarom willen we een beroep doen op jullie solidariteit.

Jullie financiële steun is vrijwillig en elke bijdrage, hoe groot of klein dan ook, is voor onze club zeer waardevol en brengt ons een stapje dichter bij het voortbestaan van onze wedstrijden.

Alvast enorm bedankt namens het ShaRK-bestuur, maar bovenal namens al onze zwemmers.

Heeft u vragen hieromtrent? Of bent u een ondernemer die graag sponsor wenst te worden van onze club/wedstrijden? Neem dan contact op via secretariaat.shark@gmail.com.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-03-2024 gestart
298x bekeken

Actie georganiseerd voor:

ShaRK vzw

ShaRK vzw

Actie georganiseerd door:

Natacha Van Hoof

Natacha Van Hoof

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-03-2024 gestart
298x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog