Zwolse Musical Sing-a-long 6 juli 2024

Zwolse Musical Sing-a-long 6 juli 2024
Harmonieorkest de Bazuin

Musicalster Suzan Seegers en Harmonieorkest De Bazuin Zwolle brengen een unieke Musical Sing-a-long vol bekende musicalhits!

 

De Bazuin Zwolle nodigt je uit voor een unieke Musical Sing Along vol bekende musicalhits op het Grote Kerkplein van Zwolle. Op 6 juli van 20:30-22:30 transformeert dit plein in een bruisend openluchttheater waar jong en oud samenkomen om de meest geliefde nummers uit beroemde musicals ten gehore te brengen, samen met musicalster Suzan Seegers, bekend van o.a. Les Misérables en Piaf.
De Bazuin Zwolle speelt samen met het Zwols Musical Gezelschap en het Thomas combo, onder de bezielende leiding van maestro Römanö Mediati, bekende hits van The Sound of Music, Mamma Mia en The Phantom of the Opera. Maar ook nieuwere musicals als Hij gelooft in mij, Soldaat van Oranje en Mary Poppins zullen de revue passeren.
Kom en zing mee! Iedereen kan meedoen, van doorgewinterde musicalfan tot enthousiaste beginner. Dit evenement is gratis toegankelijk, want wij geloven dat muziek er is voor iedereen.

Can’t you feel a Brand New Day?!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-05-2024 gestart
849x bekeken

Actie georganiseerd door:

Harmonieorkest de Bazuin

Harmonieorkest de Bazuin

 
Actie loopt tot 06-07-2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-05-2024 gestart
849x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog