2 couveuses

2 couveuses

om de op volle toeren draaiende vzw's in Geraardsbergen te ondersteunen en het werk en kans op slagen te vergroten

 

Liefste dierenvrienden.

Momenteel draaien de vzw's omtrent dierenwelzijn in Geraardsbergen op volle toeren. In het bijzonder onder de katten. de laatste maanden zijn tal van kittens en katten binnengekomen (klein gerekend) achtergelaten, gedumpt enzovoort. Heel soms in goede toestand maar vaker en vaker in slechte en zelfs verschrikkelijke toestand. Deze vzw's doen alles wat kan en soms zelf meer, met bitter weinig ondersteuning en hulp om alle hulp te bieden waar nodig, maar dit komt hun momenteel heel zwaar te staan. vzw Katsoiets runt bovenop het hulp verlenen aan tal van katten ook nog eens een voedselbedeling voor baasjes die het financieel moeilijk hebben, momenteel staat de teller van bedeelde diertjes op 150.  Het opvangen, behandelen, verzorgen van al deze lieverds kost heel veel tijd, moed, fysieke inspanning met heel veel liefde geleverd maar uiteraard ook handen vol geld. Het water staat hun momenteel sneller en sneller aan de lippen.

Poot en Vriend vzw wil hen hierin hulp bieden!

De nood aan een couveuse bij beiden vzw's is er al een tijdje maar momenteel is deze nood ernstig gegroeid. Poot en vriend lanceert deze inzamelactie om voor de twee vzw's een couveuse aan te kopen. Twee couveuses die het werk van deze twee vzw's efficiënter zal maken en soms ook draaglijker, maar vooral de kans op overleven voor die kleine lieverdjes heel vaak zal vergroten. 

Poot en Vriend vzw wil niet enkel steunen door deze inzamelactie, maar zal zelf ook €500 bijleggen om de couveuses aan te kopen.

Wij hopen dat we met z'n allen snel deze twee couveuses kunnen overhandigen aan de twee vzw's (Katsoiets vzw en House of Cats vzw) zodat we ze op deze manier een duwtje in de rug kunnen geven om deze maar ook toekomstige periodes door te komen

, en op deze manier heel veel lieverdjes een mooi leven te bieden.

 

Poot en Vriend vzw, Katsoiets vzw, House of Cats vzw maar vooral al die lieve snoetjes danken jullie nu al voor jullie hulp !

 

(update hierover kan je heel binnenkort volgen op onze website www.pootenvriend.be en onze facebook pagina)

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/08/2022
Viewed 1935x

Fundraiser organised by:

Jonathan  Vanheede

Jonathan Vanheede

 

Donations

 
Show all donations
Started on 10/08/2022
Viewed 1935x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog