AED omgeving Speerreep te Hoogvliet

AED omgeving Speerreep te Hoogvliet
Danielle Sauter
Share this fundraiser

Verzekering AED

77 donations
100%
€ 2101 of € 2100 raised

Beste buurtbewoners, 

 

De buitenkast en het geld voor de aanschaf van een AED zijn binnen! Ik ben zo ontzettend trots dat we dit met z'n alle bereikt hebben! Bedankt voor alle donaties! 

Ik doe zelf een donatie van 360,- voor een basisverzekering voor de AED. We hebben nog 0,-🤩 nodig voor een upgrade naar een Basis inclusief verzekering. Bij een basis inclusief verzekering is o.a. het volgende verzekerd: Helpdesk 24/7, Herinnering periodieke vervanging van elektroden en accu, Software update, Serienummer registratie in de AED database, Afhandeling bij recall acties, 10 jaar garantie op de AED, leen AED bij storing, diefstal of na een inzet, uitlezen en gebruiksklaar maken AED op locatie na inzet, nieuwe elektroden na inzet, ECG versturen naar en in overleg met behandelend arts, evaluatiegesprek na reanimatie, periodieke vervanging van elektroden en accu. 

Het is niet verplicht om een AED-verzekering te hebben maar ik hoop en verwacht dat deze er, in de toekomst, wel gaat komen. Iedere instelling krijgt o.a. de brandweer op bezoek om de veiligheid te controleren en de daarbij horende brandblusser, waarom geen onderhoudscontract op een AED….??? Daarbij wil je, als burgerhulpverlener goed materiaal hebben zodat je echt het verschil kan maken. 

U kunt nog steeds doneren voor een verzekeringsupdate. Doneren kan al vanaf 5 euro via deze site. Natuurlijk mag u ook een contante donatie in de bus bij Speerreep 5

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 15-03-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Danielle Sauter

Danielle Sauter

77 donations
100%
€ 2101 of € 2100 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 15-03-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

'Hoogvlieters in actie voor aanschaf AED in wijk Speerreep'

27 Apr 2021

Omwonenden van de wijk Speerreep zijn een inzamelactie gestart voor de aanschaf van een AED voor noodsituaties. Die wens is er al langere tijd, maar continu lukte het niet om een actie op te zetten. Één van de initiatiefnemers, Danielle Sauter, meldt op social media:"Een aantal jaar geleden was er een plan om geld in te zamelen voor een AED (automatische externe defibrillator). Omdat er niet genoeg geld ingezameld werd kon de AED niet aangeschaft worden. De wens om er één aan te schaffen is er nog steeds.

Albrandswaards Dagblad

Actie voor aanschaf AED aan de Speerreep in Hoogvliet

30 Mar 2021

Een aantal jaar geleden was er een plan om geld in te zamelen voor een AED (automatische externe defibrillator) in Hoogvliet. Omdat er niet genoeg geld ingezameld werd kon de AED niet aangeschaft worden. De wens om er één aan te schaffen is er nog steeds.

De Botlek