Bedreigd, gemanipuleerd en tegen de muren op.

Bedreigd, gemanipuleerd en tegen de muren op.
Share this fundraiser via:

Het doel van deze actie is een vrouw en haar kindje te helpen om haar financiële problemen op te lossen, en niet in de kou.

 

Waar moet je heen als elke instantie je in de kou laat staan? Wat moet je doen als je van de een op andere dag moet vluchten uit je eigen huis, omdat je bedreigd word? 

Je gaat overleven, want je wilt leven, je wilt uit de situatie komen. Je klopt aan bij organisaties, gemeente die je zouden moeten helpen.  Maar helaas je wordt niet geholpen.  En daardoor staat ze nu op het punt om haar huis, maar veilige haven, kwijt te raken.

Ze blijft roepen om hulp, schrijft iedereen aan die ze kan, maar nergens gaat de deur op een kier.  Ze geeft niet op en blijft aan de deuren trekken en duwen. Ze moeten opengaan. De dreigingen, het gelieg, het gemanipuleer moet stoppen.  

Maar ondertussen is haar schulden last hoog opgelopen.  Met een dreigende huis verkoop als gevolg.  

En dit was niet nodig geweest, als de gemeente de uitkering vorig jaar had toegezegd, als de gemeente opvolging had gegeven en niet wat ze nu hebben gedaan… niets meer van zich laten horen. 

Daarom deze actie, want het kan toch niet zo zijn dat een onschuldige vrouw haar woning kwijt raakt omdat instanties niet doen wat ze horen te doen! 

Als ze haar huis kwijt raakt, waar moet ze dan heen? Met een oververhitte huurmarkt en geen mogelijkheid om te kopen?  Ze staat dan letterlijk op straat met nog meer schulden dan nu.

Daarom doe ik een oproep om haar in ieder geval op het financiële vlak te helpen en daar rust te creëren.  En wie weet leest iemand dit en kan haar helpen met de rest. Dat zou helemaal fantastisch zijn. 

Alvast heel erg bedankt!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 30/09/2021
Viewed 2525x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Ria Kraamer

Ria Kraamer

 

Donations

 
Show all donations
Started on 30/09/2021
Viewed 2525x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family
Report abuse