Berner Senners en Newfoundlanders in de KAREL 9Oktober 22 in actie voor KWF

Berner Senners en Newfoundlanders in de KAREL 9Oktober 22 in actie voor KWF
Lola's Berner Sennen Newfoundlander Wandel en evenementengroep

120 Berner en Newfy's baasjes met hun honden door een gedeelte van Nederland met de KAREL naar het strand.

 

Lola's Berner Sennen - Newfoundlander wandel en evenementengroep organiseert al vele jaren leuke uitstapjes en wandelingen voor baasjes van bovengenoemde rashonden.

Gingen we al eerder met de Meervaarder varen, in de sneeuw spelen bij SnowWorld, met een rondvaartboot mee en mogen wij van het Boschbad in Apeldoorn jaarlijks komen plonzen en daardoor dit jaar ons eerste 5 jarig plons-partylustrum daar gaan vieren.

Bij de dagjes uit proberen wij ieder jaar een goed doel te ondersteunen. Er wordt gezocht naar een WIN WIN situatie. Wij een leuk dagje op stap en daarbij tevens een goed doel kunnen helpen ter ondersteuning. 

In 2021 plonste Bailey een jonge Berner Sennen voor een bijdrage aan Kika in het Boschbad en hebben wij ook daaraan een bescheiden bijdrage mogen doen. 

Dit jaar 2022 hebben wij van de Karel Foundation toestemming gekregen om de KAREL te mogen huren.  De KAREL Mat'64 ook genoemd als de rode HONDENKOP is een icoon van het Nederlands spoor. Er kunnen 120 baasjes met hun honden mee met de trein met het einddoel het strand.

Aangezien Lola's groep niet beschikt over geld op de bankrekening en het voor de deelnemers betaalbaar moet blijven wordt geprobeerd om deze dag te kunnen realiseren door sponsering, acties en deze steunactie.

Hoe gaat de opzet, wij als groep huren de Karel van de Karel Foundation.  Door middel van inschrijfgeld door de deelnemers en acties waaronder bv het inzamelen van statiegeld wordt getracht zoveel mogelijk zelf op te kunnen halen. 

Wij doen zelf geen storting naar het KWF. De Karel Foundation draagt zorg HIERVOOR zonder de door hun gemaakte kosten zoals o.a. de brandstof e.d. 

HELPT U ONS DOOR EEN KLEINE BIJDRAGE.

WIJ EEN FANTASTISCHE DAG SAMEN MET ONZE VIERVOETERS EN TEVENS EEN BIJDRAGE VOOR HET GOEDE DOEL KUNNEN DOEN OP DEZE UNIEKE MANIER.

HET ZOU EEN FANTASTISCH GEBEUREN ZIJN. 

HELPT U ONS ONZE DROOM WAAR TE KUNNEN MAKEN SAMEN MET ALLE VRIJWILLEGERS DIE MEE GAAN WERKEN AAN DEZE DAG. 

Houden wij geld over wat is ingezameld dan gaan we samen met de KAREL Foundation kijken of we in 2023 het project nog een keer kunnen herhalen en dan vanuit een ander gedeelte van het land. Lukt dat niet dan wordt het gehele bedrag wat is op gehaald over gemaakt worden naar de Foundation.

Alvast hartelijk dank namens onze viervoeters.

Kom gerust kijken op 9 Oktober 2022 als wij met de KAREL vol honden over het spoor gaan richting strand van Zandvoort.  Wij zwaaien graag naar u.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 29/01/2022
Viewed 1756x

Fundraiser organised by:

Lola's Berner Sennen Newfoundlander Wandel en evenementengroep

Lola's Berner Sennen Newfoundlander Wandel en evenementengroep

 

Donations

 
Show all donations
Started on 29/01/2022
Viewed 1756x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog