The fundraiser has reached it's target amount.

De kracht van haar

De kracht van haar

 
Fundraiser has reached it's target amount

It is not possible to donate anymore

Lieve vrienden, familie en collega’s

Zoals jullie allemaal weten heeft Kelly onlangs het heftige bericht gekregen dat ze kanker heeft. Van de een op andere dag staat haar leven en dat van haar man en twee lieve kindjes totaal op z’n kop. Of zoals ze het zelf zegt:

“Daar is ie dan… De klap in je gezicht… BAM! Kanker… In één klap word je in de onzekerheid gegooid. Angst en verdriet vechten keihard om het plaatsje vooraan. En regelmatig lukt het. Dan worden moed, vechtlust en positiviteit opzij geramd en dan komen de tranen. Tranen van ellende, boosheid, onmacht en angst. Maar ik ga ervoor. Vechten verdomme! Zoals ik altijd zeg: ‘keihard en als een malle!’. Maar oh wat ben ik bang voor alles wat nog komt. Maar het komt goed… Dat moet gewoon!”

Binnenkort start Kelly met de chemo. Hierdoor zal ze zeker haar haren gaan verliezen. Iets waar ze mega tegenop ziet. Kelly is op pad geweest voor een passende pruik en  ze heeft een hele mooie pruik gevonden waar ze zich heel fijn bij voelt. Echter, de pruik kost ruim €3.000,. De zorgverzekeraar vergoedt maar slechts €465,-. Hoe mooi zou het zijn als wij hier een steentje aan kunnen bijdragen?

Het streefbedrag is €3.000,-. Mochten we meer geld ophalen, dan zullen we dit aan een goed doel schenken.

Alvast bedankt voor je bijdrage!!

Liefs

Gonny en Noortje

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 30/04/2024
Viewed 2288x

Fundraiser organised by:

Noortje & Gonny

Noortje & Gonny

 
Fundraiser has reached it's target amount

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 30/04/2024
Viewed 2288x
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse