Derde rit naar Polen

Derde rit naar Polen

Volgende week zullen wij een voorlopige laatste rit naar het vluchtelingenkamp Przemysl in Polen doen.

 

Beste mensen,

Volgende week zullen wij een voorlopige laatste rit naar Polen doen. Inmiddels hebben wij 9 mensen uit het verschrikkelijke vluchtelingekamp kunnen halen en kunnen voorzien van een goed onderkomen in Nederland. Ook deze rit willen wij mensen mee terug nemen en onderbrengen op een mooie locatie. 

Volgende willen wij graag medicijnen en luiers meenemen. U kunt dit afleveren op de Nat King Colestraat 18 in Zaandijk. Mocht u nog wat kunnen missen dan zal een financiële bijdrage helemaal top zijn. Het geld dat wij ophalen zullen wij gebruiken voor de eerste levensbehoefte van de vluchtelingen. 

De mensen die in het vluchtelingenkamp zitten moeten gewoon zo snel mogelijk weg daar. Het is vreselijk om te zien hoe de mensen daar verblijven. Waar wij geweest zijn is 10 minuten van de grens met de Oekraïne in het plaatsje Przemysl. Het vluchtelingenkamp is gevestigd in een oud winkelcentrum waar de winkels zijn leeggehaald en zijn gevuld met bedjes en matrassen. Iedereen is wanhopig en wil zo snel mogelijk weg daar. 

Alle vrijwilligers in Polen doen hun stinkende best om alles in goede banen te leiden maar makkelijk is het niet.

Heel erg bedankt allemaal

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 22/03/2022
Viewed 2650x

Fundraiser organised by:

Erwin Vinke

Erwin Vinke

 

Donations

 
Show all donations
Started on 22/03/2022
Viewed 2650x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog