Een nieuwe toekomst voor Polly en Valentina

Een nieuwe toekomst voor Polly en Valentina
Share this fundraiser via:

Deze honden verdienen een mooie toekomst en dat kunnen wij niet zonder jullie.

 

Dit zijn Polly en Valentina wij hebben Polly en Valentina enkele maanden geleden samen met drie katten weg gehaald uit een erbarmelijke situatie. Zelf willen wij daar niet te veel aan publiek daar over uitwijden dit omdat de zaak nog loopt. Vandaag hebben wij van de politie groen licht gekregen om voor Polly en Valentina een nieuw thuis te zoeken waar ze een nieuwe start krijgen en een mooie toekomst. Doordat Polly en Valentina de nodige medische kosten met zich mee brachten starten wij nu deze crowdfund op.

 

Polly is een Turkse herder mix die op gruwelijke wijze zijn achterpoot is verloren en nu last van zijn rug krijgt met lopen. Daarom willen wij ook een prothese aan laten meten voor Polly zodat hij rust in zijn rug krijgt.

Polly en Valentina verblijven nu in een pension waar ze tot rust mochten komen. Vanuit daar worden ze herplaatst. Echter hebben Polly en Valentina geen chip en geen paspoort en vaccinaties gehad. Nu wij groen licht hebben mogen wij dit alles in gang gaan zetten. Dit lukt ons alleen niet zonder jullie hulp. Daarom vragen wij een klein bedrag aan ieder van jullie om deze honden een nieuwe start te geven.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16/06/2022
Viewed 1157x

Fundraiser organised by:

Melanie  le Noir

Melanie le Noir

 

Donations

 
Show all donations
Started on 16/06/2022
Viewed 1157x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals Medical Charity
Report abuse