Eindelijk uitzicht op een beter leven en nu dit...

Eindelijk uitzicht op een beter leven en nu dit...
Kevin Schmidt

Nadat ik eindelijk uit een situatie kan ontsnappen waarbij ellende en verdriet op de voorgrond stonden wankelt het nu weer..

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Hallo allemaal ik ben Kevin en ik zit met het volgende probleem.

Helaas ben ik 2 jaar geleden in een voogdijzaak beland daar de biologische moeder van mijn zoontje (4) het kind alleen maar wou voor financiële doeleinden maar verder niet hoefde te zien. Echter weigerde zij het gezag te delen en kwam het er dus op neer dat ik mijn baan moest opgeven daar ik 24/7 zorg draagde voor mijn zoontje maar geen opties had om hem onder te brengen zodat ik kon werken dus u begrijpt het al.. vanaf hier begon een spiraal van ellende financieel voor mij alleen maar omdat ik besloten had te vechten voor mijn kind. Nu zit ik al enige tijd in de bijstand en hoef ik niet te vertellen dat dat een hel is in deze tijden. Het enige lichtpuntje was dat ik gelukkig recent de zaak gewonnen heb en ik eindelijk voor mijn zoontje een goed leven kan opbouwen en dus ook kan werken. Al gouw had ik dan ook een baan gevonden en kan ik binnenkort hopelijk beginnen (afwachting van screening ivm beveiliging functie) maarja de foto spreekt boekdelen uiteraard... Met de handen in het haar en veel stress en wanhoop vraag ik nu dus naar mensen met een goed hart om mij te helpen voor ik dalink deze baan af kan zeggen ivm wegvallen eigen vervoer (of nog erger als mijn zoontje iets zou overkomen en ik niet met spoed weg kan)

Hopelijk zijn er nog goede mensen op deze plek en kan ik eindelijk de draad weer oppakken en mijn zoontje een goed leven geven :)

Alvast bedankt

Kevin

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 08/08/2022
Viewed 177x

Fundraiser organised by:

Kevin Schmidt

Kevin Schmidt

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 08/08/2022
Viewed 177x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog