Excellentie programma 2022

Excellentie programma 2022
Share this fundraiser via:

 

Welkom op de doneerpagina, voor mijn reis naar Italië. Bedankt voor het lezen van mijn artikel en dat u wilt helpen. Ik ga op 22 januari twee weken naar Noord-Italië. Voor deze organisatie die wij gaan helpen heb ik uw hulp nodig!

in het kort:

- We gaan naar CoGess (een organisatie die zich bezig houd met mensen met een beperking Ze bieden specifieke therapieën aan, hebben woonvoorzieningen voor mensen met een beperking, bieden logeeradressen voor mensen met een beperking die tijdelijk niet thuis kunnen wonen en verzorgen leer- werktrajecten.)

- Area (Area is een organisatie met meerdere maatschappelijke (zorg) functies. Ze biedt gezinsondersteuning bij gezinnen waar volgens de rechterlijke macht ondersteuning gewenst is. Ze herbergt kinderdagverblijven met educatieve en sociale diensten voor kinderen van 3 maanden tot 3 jaar. Tevens verzorgt ze professionele psychologische ondersteuning in het reguliere onderwijs.)

- Caristas (Pastorale organisatie die zich ten doel stelt om mensen en gemeenschappen in moeilijke situaties te ondersteunen met interventies. Ze bieden o.a. onderdak, voedsel en een luisterend oor aan thuis -en daklozen en armen.)

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 22/11/2021
Viewed 1450x

Fundraiser organised by:

Tim Everaers

Tim Everaers

 

Donations

 
Show all donations
Started on 22/11/2021
Viewed 1450x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Charity Travel
Report abuse