Financiële steun voor mijn zus Saskia (45)

Financiële steun voor mijn zus Saskia (45)
Kim Coninx

Deze actie is opgericht voor mijn zus Saskia. In 2020 werd een zeldzame anale kanker HPV+ vastgesteld.

 
€0 raised

Update

Afgelopen week mocht Saskia heel wat lieve en warme berichtjes ontvangen, waarvoor dank. Saskia is erg onder de indruk. 

Door jullie enorme support en aandacht van de media, heeft deze steunactie heel wat teweeg gebracht.  Er is goed nieuws, er is verrassend genoeg een mogelijke Yttrium-behandeling voorgesteld. Een definitief akkoord is er nog niet. Dit zal in de de volgende weken duidelijker worden.  Dat deze behandeling veel geld zal kosten is duidelijk, hoeveel weten we nog niet. Er komen misschien nog wel deelbehandelingen of herhaalbehandelingen. Ze is dus weer in de mallemolen terecht gekomen van consulten,onderzoeken,behandelingen,… Saskia stapt graag mee in dit verhaal en blijft optimistisch. We blijven geloven in de toekomst zodat verdere en nieuwe behandelingen ervoor kunnen zorgen dat we Saskia nog lang bij ons mogen hebben. Dit kan enkel via jullie support.

Lieve groetjes

Kim, Saskia en Ella

Mijn zus heeft een hart van goud en wil indien ze het niet haalt, het gedoneerde geld schenken aan het kankerfonds voor verder onderzoek.

 

Lieve mensen

Dankjewel om de tijd te nemen om ons verhaal te lezen.

in de zomer van 2020 werd er bij mijn zus een kwaadaardige tumor vastgesteld in de dikke darm. Aanvankelijk werd er gedacht dat dit te behandelen was met chemo en bestralingen, maar na een goed half jaar, bleek de kanker uitgezaaid naar haar linker heup. Er werd beslist om een  tumorprothese te plaatsen om er zo zeker van te zijn de kanker uit te roeien. Wat volgde was een zware revalidatie en had een grote impact op haar leven. Van zelfstandig verpleegkundige naar 100% invalide. Wie mijn zus kent, weet dat dit een hele zware domper was. Ze was sportief, liep graag trails, was een spring in het veld, kortom ze genoot van het leven. Saskia is een alleenstaande moeder met een fantastische tienerdochter Ella. Met haar invaliditeitsuitkering dient ze elke maand de eindjes aan elkaar te knopen.  In mei 2021 volgde de derde tegenslag… onze grootste angst werd werkelijkheid, de kanker was uitgezaaid naar de lever. Saskia werd opnieuw geopereerd, een stuk lever werd weggenomen.  Opnieuw kreeg Saskia hoop, dit was echter van korte duur. In januari 2022 werden er opnieuw uitzaaiingen gevonden in de lever en werd  ons meegedeeld dat het nu wel welletjes was. Het ziekenhuis kon ons enkel nog een palliatieve systeemtherapie(chemo) aanbieden. Wie mijn zus kent, weet dat Saskia niet bij de pakken blijft zitten en op zelf onderzoek is gegaan. Ze kon haar niet neerleggen bij de diagnose. Uiteindelijk leidde haar zoektocht naar andere behandelingen in het buitenland. Deze zijn echter heel erg duur.

Alle financiële hulp is welkom, vele kleintjes maken een groot❤️‍🩹

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 04/01/2023
Viewed 19646x

Fundraiser organised by:

Kim Coninx

Kim Coninx

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 04/01/2023
Viewed 19646x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse