grotere woonst voor zorgkoppel voor pubers met beperking woonproject

grotere woonst voor zorgkoppel voor pubers met beperking woonproject
Share this fundraiser via:

project samen sterk (ass,adhd,ptts...

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

dag iedereen , ik stel mij even voor .

ik ben mama magalie van 4 prachtige kinderen en ook pleegmama van 3 kinderen .

wij wonen momenteel in een huis die ons niet voldoende ruimte geef om onze kinderen en pleegkinderen optimaal woongelegenheid te bieden .

wij zijn dus aan het sparen om te kunnen kopen zo dat even goed onze pleegkinderen en onze kinderen optimaal plaats kunnen gebruiken om hun ontwikkeling te vergroteren .

onze kinderen en pleegkinderen hebben elk verschillende beperking en hebben heel wat ondersteuning nodig .we wonen momenteel niet zo goed om dit aan te bieden .zijn redelijk ver van winkels enz en dit hinder in hun zelfredzaamheid .we hebben veel huizen al gezien en zoeken echter een huis die alle voorzieing aanbied en zo alles kunnen verbeteren voor hun vooruitgang in onze maatschappij. ik ben samen met mij man pleeggezin plaatsinggezin dit doen we met volle liefde en met volle hart , de rugzak dat onze pleegkinderen dragen is niet steeds evident en hopen hen nog beter te kunnen begeleiden en hen de juiste basis te geven om hun verleden te verwerken en hen sterker maken in onze maatschappij om hun eigen stekje op te bouwen en hun potentiele vaardigheden naar voor te trekken .

we hebben echter steun nodig om dit te realiseren en tot nog mooiere tijden te kunnen bieden aan elk van hen en aan elk die doorstroom doet zo dat we telkens dit kunnen aanbieden naar de jongeren die even het zwaar heeft .

we hebben veel steun van ons netwerk nu nog enkel een financiele steun om het project te vervolledigen en dit kunnen we enkel met jullie hulp .

alvast bedanken we jullie voor de steun indien vragen omtrent project ben ik steeds bereikbaar .

vele dank van ons allemaal 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 13/11/2022
Viewed 188x

Fundraiser organised by:

zorgkoppel beeckelaers

zorgkoppel beeckelaers

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 13/11/2022
Viewed 188x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family
Report abuse