Happy Teeth

Happy Teeth

Voor de oprichting. Zelfvertrouwen geven door een mooi gebit te geven aan mensen die vrijwillig in schuldenregeling zitten.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Het doel is een zelfstandige activiteit te starten en een vzw op te richten.
Sommige mensen gaan vrijwillig in collectieve schuldenregeling en doen alles om eruit te raken. Ik neem nu mezelf als voorbeeld, daarom dit gegeven. Ik ben er binnen enkele maanden uit na er jaren vrijwillig te hebben ingezeten. Ik heb intussen mijn school hervat, A2 diploma behaald en studeer aan de de hoge school HoWest. Het enige dat ontbrak is een mooi gebit om zelfvertrouwen te krijgen en alle capaciteiten te benutten die ik heb om vooruit te raken. Mensen staan hier misschien niet bij stil maar een lelijk gebit houdt je in jezelf te zijn en te praten tegen wie je wil, laat staan een mooie functie te hebben later. Door medicatie/ziekte of bepaalde zaken die behoren tot het verleden zien ze er niet meer uit.
Daarom deze actie. 
Er wordt een uiteindelijk een vzw opgericht (er is al goed over alles nagedacht) om bepaalde mensen hiermee te helpen die het echt verdienen. Ik weet wat het is en wil een andere dezelfde kans geven.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 21/06/2022
Viewed 244x

Fundraiser organised by:

Samantha Vanhee

Samantha Vanhee

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 21/06/2022
Viewed 244x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Foundations
Report abuse