Help de straat honden en katten in Burgas Bulgarije

Help de straat honden en katten in Burgas Bulgarije
Arie Schaap
Share this fundraiser via:

Deze twee non profit organisaties zetten zich in om straat honden en katten een beter leven te geven

 
€0 raised

Twee organisaties die uw hulp kunnen gebruiken om de straat honden en katten in Burgas en omgeving in Bulgarije die zij redden beter te verzorgen. 

Met deze steunactie wil ik deze organisaties een flinke steun in de rug geven zodat ze de opgevangen honden en katten de zorg kunnen bieden. Die ze verdienen!

Purr Paws is een kleine stichting die meer dan 100 straatkatten opvangt die veelal heel erg ziek zijn. De dierenarts kosten en het voer zijn voor hun duur. Ze kunnen uw hulp hierbij goed gebruiken. Purr Paws Burgas draait puur op donaties. 

Dierenasiel Burgas is een gemeentelijke asiel. De honden die ze opvangen hebben medische zorg nodig die het asiel niet altijd kan bieden doordat de gemeente te weinig geld hiervoor beschikbaar stelt. Veel honden die ze opvangen zijn gedumpt omdat ze ziek zijn. In het Dierenasiel krijgen ze door geldgebrek veelal niet de juiste zorg. 

Purr Paws rescue and rehome center Burgas zet zich in om zieke en gewonde straatkatten te redden. Zonder hun hulp redden deze katten het niet! Liliya zet zich 100% in om deze katten de beste zorg te bieden dit doet ze naast haar baan als leerares en heeft ze een vrijwilligster die haar af en toe helpt. 

Het Dierenasiel van Burgas vangt de straat honden op die veelal gedumpt zijn omdat ze ziek zijn. De dagelijkse zorg is in handen van Denka en een aantal vrijwilligers. 

De website van Dierenasiel Burgas is https://opbk.burgas.bg/

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 03/05/2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

Purr Paws Burgas

Fundraiser organised by:

Arie Schaap

Arie Schaap

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 03/05/2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse