Help ernstige zieke Roy en zijn gezin, uit de financiele nood te halen!

Help ernstige zieke Roy en zijn gezin, uit de financiele nood te halen!

Door lympfklier kanker en een chronisch zieke echtgenote kan dit gezin de eindjes niet meer aan elkaar knopen

 

Op de foto staat Roy (53). Hij en zijn vrouw Moniqeu hebben een samengesteld gezin van 3 kinderen ,3 jongens in de leeftijd van 20,22 en 26 jaar. Een liefdevol gezin dat tot nog niet heel lang geleden het leven volop vierde. Helemaal omdat ze binnenkort hun eerste kleinkind verwachten. Maar het noodlot sloeg toe. Roy werd ziek. Erg ziek. Hij kreeg lympfklierkanker, die hun leven totaal op zijn kop zetten.

En dat terwijl ze 2/5 jaar geleden een stukje grond gekocht om op te kunnen wonen want ze hadden alle twee een baan en een goed inkomen. Maar toen werd Monique ziek, Monique heeft al sinds haar 13e een stoma door ziekte de van Crohn, en nooit geen problemen gehad tot 2 jaar terug en zij opeens heel veel pijn kreeg na veel dokters en ziekenhuizen te hebben gezien weten we dat zij moet leven met pijn omdat het helaas niets aan te doen is ze heeft chronische ontstekingen aan de stoma wat helse pijn geeft als er ontlasting op komt.  en nu geen een baan meer heeft en is afgekeurd.

Roy heeft toen wat meer klusjes op zich genomen en meer uren gedraaid om alles te kunnen blijven betalen! Want het land verkopen is geen optie want dan hebben ze geen woning meer.

Maar toen werd Roy begin dit jaar ook ziek! In januari begon hij met pijn in de zij en borrelende geluiden, op 6 februari is hij naar de dokter geweest en toen ging alles in een stroomversnelling!

Op dinsdag een echo, die donderdag erop een pet/ct scan op dinsdag de uitslag en de dag erop zat hij aan de chemo met de diagnose agressieve lympfklier kanker.

6 kuren en een veelbelovende pet scan tussendoor dachten we er bijna vanaf te zijn. maar helaas was het kleine stukje kanker wat er zat resident voor de chemo geworden en weer gaan groeien en uitgebreid naar de rest van ze lympfklieren, de kanker stopt met groeien zodra de chemo word gegeven maar zodra het uit ze lijf is gaat alles weer groeien

Weer een zwaardere kuur een R-DAP en een R-VIM , de R-DAP slaat niet genoeg aan weten we al dus nu afwachten wat de R-VIM gaat doen.

Als de kuur aanslaat gaat Roy over zo een anderhalve tot 2 maanden naar het UMC ziekenhuis voor een nog zwaardere chemo en daaropvolgend een stamceltransplantatie, in de hoop dat het dan weg is en blijft.

Helaas moeten er een hoop medicijnen gewoon betaald worden en de dagelijkse kosten zo als vaste lasten boodschappen speciaal eten voor Roy IVM chemo en smaak kunnen al bijna niet bekostigd worden. Dan komen er nog benzine kosten parkeerkosten enz bij.

Daarom nemen wij, als vrienden en familie en kennissen  van Roy , het initiatief om een crowdfunding te starten. Wil jij als vriend, kennis, collega, bedrijf of zelfs als gulle onbekende iets bijdragen? Elke donatie brengt Roy en zijn gezin dichter bij hernieuwde hoop. En zal hun rust geven op financieel gebied, zodat Roy zich puur kan richten op zijn herstel. Laten we Roy en zijn gezin massaal steunen en deze rust mogelijk maken. Alle kleine beetjes helpen! Doneer snel en eenvoudig via de groene doneer knop. Alvast heel hartelijk bedankt!

Wie is Roy

53jaar - echtgenoot - papa -bijna opa- honden liefhebber -(schoon)broer - (schoon)zoon -  vriend - collega - harde werker-energiek - humor - lief - zorgzaam - spontaan - volhouder - behulpzaam.

We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat Roy en zijn gezin zich geen zorgen hoeven te maken over de financiering van de dagelijkse en medische kosten. Mochten we meer geld inzamelen dan de kosten zijn, dan wordt daar in overleg met Roy een passende bestemming voor gezocht.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week, 1 day ago
Viewed 1048x

Fundraiser organised by:

Leonora visser

Leonora visser

 

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 1 day ago
Viewed 1048x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Medical Emergency
Report abuse