Help het asiel zwerfdieren van Skydra

Help het asiel zwerfdieren van Skydra

Help mee de erbarmelijke huisvesting van de zwerfhonden te verbeteren: de gebouwen zijn niet geïsoleerd en hebben geen ramen

 

De shelter of Skydra is een shelter in Griekenland waar onder erbarmelijke huisvesting 300 zwerfhonden worden opgevangen door 4 gepassioneerde vrijwilligers.

De shelter heeft als missie de zwerfhonden in Griekenland die niet als huisdier worden gezien, en vaak worden mishandeld, liefdevol op te vangen en ze een veilige haven te bieden.

Er wordt hard gewerkt om de honden na socialisatie ter adoptie te stellen . 

Waarom deze actie?

De shelter is volledig afhankelijk van donaties . De huisvesting van de honden is erg slecht. de gebouwen van de shelter liggen op het terrein van defensie en doordat het terrein niet meer in gebruik was kon dit gebouw dienen als opvang. 

De gebouwen hebben echter geen ramen, en er kan regen binnenstromen. Honden staan soms gedeeltelijk met hun poten in het water en in de winter is het erg koud.  

Het team vrijwilligers doet er dagelijks alles aan om de gebouwen wind en regendicht te krijgen. 

De honden krijgen eten, liefdevolle verzorging, medicatie en indien nodig hulp van de dierenarts  en er zijn sterilisatieprogrammas.

Geld is hard nodig voor de dagelijkse behoeften als voer, huisvesting zoals puppiehokken waar de moeder met haar pups kan verblijven, stro in de ruimtes voor wat warmte en beschutting voor de honden, medicatie, en het blijven werken aan het isoleren van de ruimtes,  het verbeteren van de leefruimtes van honden waaronder het aanleggen van een uitrenveld waar de honden los kunnen lopen en hun energie kwijt kunnen.

Help ons helpen! Elke donatie telt! 

Onze dank en die van de honden zijn groot!

U kunt doneren via:
Stg Dogshelter SOS/ Straydogs of Skydra

reknr:  Vossen    NL81 TRIO 0320880788

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 6 hours ago
Viewed 90x

Fundraiser organised for:

Stg Dogshelter SOS / Straydogs of Skydra

Stg Dogshelter SOS / Straydogs of Skydra

Fundraiser organised by:

Frederieke Kortstee

Frederieke Kortstee

 

Donations

 
Show all donations
Started 6 hours ago
Viewed 90x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse