Help Jessica!!!

Help Jessica!!!
Johan Staphorst

Gevangen in haar eigen lichaam

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Jessica is gevangen in haar eigen lichaam. 
Jessica. Een jonge, levenslustige en ondernemende vrouw. Een moeder van twee jonge kinderen; vijf en twee jaar oud. Vertrok met haar auto op een zomerdag in juni 2021. Dit werd een autorit met een noodlottige afloop...
Ze verloor de macht over het stuur en botste met een hoge snelheid tegen een boerderij op.
Jessica werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht alwaar zij aan de beademing werd gelegd en alle nodige medische zorg geboden kreeg.
Jessica heeft een gebroken nek, klaplong en diverse botbreuken.
Er word gevreesd voor haar leven. Jessica ligt in coma. Vijf weken lang lag zij op de intensive care. Artsen doen hun uiterste best voor haar, maar vertellen ook dat Jessica misschien wel nooit meer zelfstandig kan ademhalen.
De familie van Jessica moet nu een beslissing nemen.


Maar wat doe je dan?

Een dochter. Een moeder Jessica ligt daar te vechten voor haar leven. Trek je de stekker eruit? Alles gaat door hun heen, maar nee. Stoppen is geen optie!

..en dan wordt er vooruitgang geboekt. Jessica wordt overgeplaatst naar Neurologie;
Een medisch traject volgt, ziekenhuizen revalidatiecentra en therapieën. Dokters uit het buitenland, je kunt het zo gek niet bedenken. Alle zorg die hoop bied word aangegrepen.
Omdat de hoop er is maar de zorg niet altijd voldoende blijkt word Jessica naar huis gehaald.
 
Alle medische hulpmiddelen worden ingeschakeld, een klein schalig zorgcentrum word nagebouwd. Inmiddels ademt Jessica weer zelfstandig en toont Jessica emotie. Erkenning door middel van een lach en een traan. Jessica’s moeder verzorgt haar dochter dagelijks samen met nog drie proffesionele zorgverleners.

Door de intieme zorg die zij krijgt en de oefeningen die meerdere malen per dag gedaan worden met haar blijft haar lichaam soepel. Vergroeiingen krijgen hierdoor een minimale kans en bestaat de mogelijkheid nog steeds dat het iedere dag beter zal gaan. Kosten noch moeite worden gespaard.
 
Als je met Jessica bent merkt je dat ze graag wil praten maar de woorden kunnen de weg naar haar mond niet vinden. Angela is gevangen in haar eigen lichaam.


Een stamceltransplantatie en therapie zou uitkomst kunnen bieden. Na vele gesprekken met artsen over de hele wereld heeft een Mexicaanse arts aangegeven Jessica te behandelen.
Wij hopen daar in de toekomst beroep op te kunnen doen. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 08/09/2022
Viewed 313x

Fundraiser organised by:

Johan Staphorst

Johan Staphorst

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 08/09/2022
Viewed 313x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Help
Report abuse