Help Molly

Help Molly
Faith Braaf
Share this fundraiser

Onderzoek naar zeldzame ziekte.

8 donations
20%
€605 of €3,000 raised

Hallo ik ben Faith en ik ben 9 jaar oud. Mijn poes Molly die vorige maand 1 jaar oud is geworden is plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Na een een verlamming van haar achterpootjes en een epileptische aanval. De doktoren zijn al dagen met haar bezig maar staan voor een groot raadsels. De doktoren hebben gezegd dat ze alles op alles gaan zetten om er achter te komen wat Molly mankeert en haar weer beter te maken . Ze denken dat het haar hart is. Maar het onderzoek is nog gaande .Hier zijn hoge kosten aan verbonden en het laatste dat ik wil is dat we het niet kunnen betalen. Wil je me helpen Molly te redden. Wil jullie alvast heel vriendelijk bedanken. Liefs Faith.

Inmiddels ligt Molly op de IC in het UKG in Utrecht voor gezelschapsdieren we weten nog niet hoe lag ze daar moet blijven ze heeft een zeldzame bloedziekte waardoor ze teveel rode bloedcellen aanmaakt de doktoren gaan er alles aan doen om de oorzaak te vinden en haar hopelijk weer beter te maken.

Inmiddels zijn de doktoren erachter dat het vanuit het beenmerg komt ze zijn nog bezig met Molly te stabiliseren en hopen over 2 dagen met de medicatie te kunnen starten.

Nu maar hopen dat de medicatie aanslaat, het ziet er in ieder geval weer een beetje beter uit voor Molly.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 24-07-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Faith Braaf

Faith Braaf

8 donations
20%
€605 of €3,000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 24-07-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog