Help ons weeskinderen en tienermoeders in Kenia ondersteunen

Help ons weeskinderen en tienermoeders in Kenia ondersteunen
Don Bosco College Hechtel

We gaan op inleefreis naar Kenia om weeskinderen en tienermoeders te helpen. Steun ons met een donatie en maak een verschil!

 

Hallo allemaal!

Wij zijn een groep enthousiaste en gemotiveerde leerlingen van het Don Bosco college te Hechtel en we hebben een unieke kans gekregen om met school op inleefreis te gaan naar Kenia. Samen zullen we ons inzetten voor het prachtige project 'Kebene Family'. Dit project biedt onderdak, zorg en onderwijs aan weeskinderen en tienermoeders die in moeilijke omstandigheden verkeren. Tijdens onze reis zullen wij hen helpen met dagelijkse taken, educatieve activiteiten ondersteunen en liefdevolle zorg bieden aan de kinderen.

Om deze reis en onze bijdrage mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar steun. Jouw donatie zal helpen om onze reis naar Kenia te bekostigen, zodat wij ter plekke een verschil kunnen maken voor de kinderen en moeders die deze hulp zo hard nodig hebben.

Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons een stap dichter bij het realiseren van dit doel. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen en moeders de steun krijgen die ze verdienen.

Alvast heel erg bedankt voor je hulp en steun!

Met vriendelijke groet,

Het Kenia team

Artikel HBVL: https://www.hbvl.be/cnt/dmf20241011_94969238

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 5 days ago
Viewed 325x

Fundraiser organised for:

Samen voor Kebene

Samen voor Kebene

Fundraiser organised by:

Don Bosco College Hechtel

Don Bosco College Hechtel

 

Donations

 
Show all donations
Started 5 days ago
Viewed 325x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog