Help Suby aan een gezond pootje

Help Suby aan een gezond pootje
Share this fundraiser

Na een val moet Suby geopereerd worden aan zijn knie, hij kan hier nu amper op lopen. Hiervoor vragen wij jullie hulp

16 donations
44%
€440 of €1,000 raised

Suby is een pomsky die in april 2 jaar wordt. Hij zit boordevol energie en doet niet liever dan rondrennen in de hondenwei met zijn vriendjes.

Jammer genoeg is hij afgelopen weekend ten val gekomen tijdens de agility training en heeft hij zijn knie beschadigd. Hij zal hier dinsdag 21 december voor onder het mes moeten. De ingreep alleen zou 750 euro kosten. Medicatie, röntgenfoto's en revalidatie niet inbegrepen. Het totaalplaatje zal zeker over de 1000 euro gaan, wat voor ons jammer genoeg niet meteen haalbaar is gezien we recent al wat tegenslagen hebben gehad met zijn gezondheid. Hij heeft recent een zware behandeling voor giardia gehad, waardoor we hem nu niet meteen de zorg kunnen geven die hij nodig heeft.

Om hem zo snel mogelijk een pijnvrij leven te geven willen wij jullie om hulp vragen. We verwachten absoluut geen grote bedragen en zijn jullie al super dankbaar voor wat jullie zouden kunnen missen. 

Ik post een update voor zij die willen volgen voor het verloop van de operatie. Suby heeft tevens een instagram Pomsky.suby waar we ook updates gaan plaatsen over zijn herstel.

Wij bedanken jullie alvast om ons verhaal te lezen, delen word enorm geapprecieerd.

 

UPDATE 23/12

De operatie is vlot verlopen en elke dag hinkt hij iets makkelijker. Vanavond mag het verband eraf en beginnen we aan een lange revalidatie

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16-12-2021
Viewed 915x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Shania  Berrevoets

Shania Berrevoets

16 donations
44%
€440 of €1,000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 16-12-2021
Viewed 915x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog