Help Team Rotterdam naar EK Little League.

Help Team Rotterdam naar EK Little League.
Yannick Cicilia

Met uw bijdrage steunt u onze deze ploeg die van 01 t/m 07 juli zullen gaan strijden om het Europees kampioenschap in Italië!

 

Steun Team Rotterdam naar het EK in Novara! 

Team Rotterdam gaat Nederland vertegenwoordigen op het EK in Novara, Italië! Maar om deze droom waar te maken, hebben ze jouw hulp nodig. De kosten voor deze onvergetelijke reis kunnen helaas niet gedekt worden door de KNBSB. Daarom is er een crowdfundactie gestart om het bedrag bij elkaar te krijgen. 

Help de jongens op weg naar de Europese titel! 

 Van 1 juli tot en met 7 juli strijden de jongens voor het Europees Kampioenschap in Italië. Dit is een unieke kans voor hen om internationale ervaring op te doen en zich zowel sportief als sociaal te ontwikkelen. 

Na het winnen van het Nederlands Kampioenschap verdient Team Rotterdam deze kans om te schitteren op het Europese podium. Maar zonder jouw steun kunnen ze deze reis niet realiseren. 

Waarom ze jouw hulp nodig hebben Een reis zoals deze brengt aanzienlijke kosten met zich mee en helaas heeft de honkbalbond geen budget om Team Rotterdam te ondersteunen. Vandaar dat de jongens nu op zoek zijn naar sponsoren die ze een steuntje in de rug willen geven. 

Draag jij jonge talentvolle sporters, honkbal of Rotterdam een warm hart toe? Aarzel dan niet en draag bij via deze link. Elke bijdrage, groot of klein, brengt de jongens een stap dichter bij hun doel. 

Dank je wel! 

Elke vorm van steun wordt enorm gewaardeerd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Team Rotterdam zijn dromen waarmaakt en Nederland trots vertegenwoordigt in Italië! 

Met vriendelijke groet,

Team Rotterdam 

P.S. Heb je interesse om bedrijfsmatig te sponsoren in ruil voor reclame-uitingen, stuur dan even een persoonlijk berichtje of 
mail naar Teamrotterdam2022@gmail.com

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 22/05/2024
Viewed 7387x

Fundraiser organised for:

Team Rotterdam

Rotterdamse honkbal team Senior League.

Nederlands kampioen 2024.

Fundraiser organised by:

Yannick Cicilia

Yannick Cicilia

 

Donations

 
Show all donations
Started on 22/05/2024
Viewed 7387x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog