Help Wendy haar progressieve spierziekte te bestrijden.

Help Wendy haar progressieve spierziekte te bestrijden.

Wij hebben jouw hulp nodig. We hopen dat, als je iets kunt missen, je mee wilt helpen om de, op dit moment, enige behandeling

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Met verdriet en hoop deel ik mijn verhaal. Na een infectie heb ik dunne vezel neuropathie (DVN) ontwikkeld. Dit is een progressieve spierziekte die mijn leven volledig op zijn kop heeft gezet. Mijn lichaam voelt van top tot teen alsof het in brand staat, met constante elektrische schokken en steeds meer gevoelloosheid.

De kracht van media is de afgelopen tijd duidelijk zichtbaar geweest. Na het delen van mijn verhaal, waarin ik op zoek ben naar een arts die mij kan helpen met een behandeling tegen een progressieve spierziekte, heb ik ontzettend veel reacties ontvangen. Hiervoor ben ik iedereen heel dankbaar; het heeft me ontroerd hoeveel mensen er met mij meeleven.

Hoewel er helaas nog geen hulp in Nederland is gevonden, is er wel een mogelijkheid in Zwitserland. Dit biedt mij een sprankje hoop en ik ben enorm blij met deze kans op een behandeling. Het bestaat uit zes behandelingen, verspreid over drie maanden. Het is de enige behandeling die de oorzaak zou kunnen bestrijden. Dit maakt het ook een race tegen de klok; hoe eerder de behandeling start, hoe minder schade de ziekte kan aanrichten. Er is altijd een kans dat een behandeling niet aanslaat, maar we hebben goede hoop.

Echter, het feit dat deze behandeling in Zwitserland plaatsvindt, betekent ook dat deze niet wordt vergoed. Mijn omgeving heeft een crowdfunding opgezet om mij te helpen deze behandeling mogelijk te maken. Hiervoor ben ik hen ontzettend dankbaar, want om deze behandeling te realiseren, heb ik ook de hulp van anderen nodig.

Als je iets kunt missen, zou ik het enorm waarderen als je iets wilt bijdragen. Jouw donatie, hoe klein ook, kan mij een stap dichter bij een betere toekomst brengen, hopelijk met veel minder of geen pijn. Met een klein gebaar kun je een groot verschil maken.

Alvast heel erg bedankt voor je steun.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 04/08/2024
Viewed 56x

Fundraiser organised by:

D Rooij

D Rooij

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 04/08/2024
Viewed 56x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Medical Emergency
Report abuse