Hou onze harten gezond

Hou onze harten gezond

Waarom deze actie zult u zich misschien afvragen. Wel eigenlijk om de doodeenvoudige reden dat wij willen leven.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Waarom deze actie zult u zich misschien afvragen. Wel eigenlijk om de doodeenvoudige reden dat wij willen leven. Iets wat voor een gezond persoon heel normaal is, is dat voor ons niet. Ik zelf ben geboren met een aangeboren hartafwijking, in de loop der jaren is mijn hart heel erg achteruit gegaan en heb ik nu 6 zware hartafwijkingen, 43 operatie's verder en in het bezit van een icd (pacemaker met ingebouwde shock functie) helaas is de shock functie al een keer nodig geweest toen ik in 2017 een hartstilstand kreeg. 

In het begin van de corona tijd kreeg mijn man 3 zware hartinfarcten die ze over het hoofd gezien hebben, omdat ze dachten dat hij corona had. Helaas is daar alle hart ellende voor hem begonnen. De afgelopen 2 jaar zijn een rollercoaster geweest met benauwdheid, hartritmestoornissen en uiteindelijk op 20 oktober jl zijn er stents geplaatst in 2 aders die vernauwd waren. 

Roken doen we niet en drinken ook niet, het beetje energie dat we dagelijks hebben besteden we naast ons huishouden aan het helpen van mensen door op 4 plaatsen pakketten uit te delen aan mensen die het minder hebben voor hun huisdieren, zodat ze in een al moeilijke tijd ook niet nog eens afstand hoeven te doen van hun o zo geliefde dier. Verder hou ik erg van lezen en samen fietsen met mijn man, en hier is het knelpunt. Voor onze lijven zijn een gezonde levensstijl o zo belangrijk, gezonde voeding en voldoende beweging. Zelf hebben we het ook niet breed, geld voor een sportschool is er niet, dus willen we heel graag fietsen, alleen op een gewone fiets lukt ons dit niet dat is gewoonweg te zwaar. Als we dus willen fietsen zullen het electrische fietsen moeten zijn en hiervoor vragen wij u hulp. Helpt u ons mee gezond te blijven en aan de o zo gewilde elektrische fietsen. Elke bijdragen hoe klein ook wordt gewaardeerd 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 04/05/2023
Viewed 39x

Fundraiser organised by:

Tamara Kuppens-Terlouw

Tamara Kuppens-Terlouw

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 04/05/2023
Viewed 39x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse