Huis voor Papagaai

Huis voor Papagaai
Thea Pijls

ze heeft nu een kooi waar roest in zit

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

17 jaar geleden ging mijn zoon een verdedigingssport doen, in die sportschhol zat een papagaai, keizielig. Na een hele tijd moest de eigenaar 1 maand weg en kwam Chico naar mij. Ik heb haar daarna gehouden, dus niet terug naar de sportschool. Ze was bang voor alles, zelfs een stukje appel. Nu is ze zo veranderd, geweldig. Maar nu het probleem. In het begin had ik het financieel beter maar nu bespaar ik op eigen eten zodat ik voer voor haar kan halen. Haar kooi is inmiddels zo slecht en er zitten grote roestplakken in de bodemplaat. Helaas heb ik zelf, ivm invaliditeit en bijstand, de middelen niet. 

 

Toen Chico vanuit de sportschool naar mij kwam dacht de eigenaar nog dat het een mannetje was maar na een maand of drie ging mevrouw eitjes leggen, oh wat schrok ik want ja het was toch een man en die doen dat niet. Had het nog nooit gezien dus wist niet wat er gebeurde haha.

 

Mijn meisje haar huis zal nu zeker 25 jaar oud zijn en ik zou het echt geweldig vinden als ze een nieuw huis krijgt welke van boven ook open kan zodat ze meer vrijheid heeft.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 01/11/2021
Viewed 461x

Fundraiser organised by:

Thea Pijls

Thea Pijls

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 01/11/2021
Viewed 461x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse