Hulpgoederen Transport Oekraïne

Hulpgoederen Transport Oekraïne
Theo J

Help ons volgende konvooi met hulpgoederen richting Pools - Oekraïense grens met een donatie voor brandstof.

 

Sinds het begin van de oorlog is een grote groep vrijwilligers uit de regio Hilversum actief met het opzetten van konvooien met hulpgoederen richting de grenzen met de Oekraïne (Polen en Hongarije). 

Lokale ondernemers stellen hier veel middelen voor beschikbaar en lokale transporteurs bieden hiervoor hun vrachtwagens en chauffeurs ter beschikking aan. 

Inmiddels staan voor de volgende 6 vrachtwagens aan goederen weer gereed om weggebracht te worden maar wordt het steeds lastiger om kostendekkend te zijn vanwege de hoge dieselkosten.

De vrachtwagens kunnen weer gaan rijden wanneer de kosten voor brandstof voldoende gedekt zijn. Kosten die tot op heden door lokale ondernemers en andere lokale sponsors steeds zijn gedekt. 

Deze actie is nu opgezet om de transporteurs te ondersteunen door de afhankelijkheid van lokale ondernemers weg te halen. 

Bent u begaan met het lot van de vluchtelingen aan de grens en de mensen die onze hulp hard nodig hebben in de Oekraïne? Helpt u ons konvooi hun goederen op de juiste plek af te geven?

Doneer dan voor dit doel en laat onze vrachtwagens rijden!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 17/06/2022
Viewed 798x

Fundraiser organised by:

Theo J

Theo J

 

Donations

 
Show all donations
Started on 17/06/2022
Viewed 798x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog