Levenseinderegie

Levenseinderegie
Wim van Dijk

De arts kan niet bepalen of je lijdt. Ik wil de euthanasiewet veranderen om waardig sterven in eigen regie mogelijk te maken

 

Met veel medestand(st)ers heb ik het Wetsvoorstel Levenseinderegie geschreven. Zo is een goed stuk ontstaan. Je beslist zelf over ondraaglijk en uitzichtloos lijden en of een andere oplossing dan euthanasieredelijk is. De gecertificeerde Levenseindebegeleider checkt dat slechts. De arts voert vrijwillig de euthanasie uit en beoordeelt je verzoek niet. We voeren een Burgerinitiatief uit met de St.  Levenseinderegie. om het voorstel op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Teken digitaal op Zet uw Handtekening onder het Burgerinitiatief - Stichting Levenseinderegie en steun ons financieel.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction heeft voor ons het draagvlak van ons voorstel gepeild. Van de voorstanders van euthanasie kiest 71% voor ons Voorstel en 12% voor de huidige Euthanasiewet;. Het is dus de moeite waard om met het voorstel verder te gaan. 

Mocht je me kunnen helpen bij een van de activiteiten (je hebt bv. een ingang bij een politieke partij, krant, organisatie, etc.) wil je mij dat dan laten weten?

Hartelijke groet van Wim van Dijk; wimfmvandijk@gmail.com; 0651014410 Eerste Hervendreef 17 5232 JJ Den Bosch.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 22/10/2021
Viewed 13351x

Fundraiser organised for:

Nieuwe Democratie

Wil de regie over het eigen levenseinde tot stand brengen.

Fundraiser organised by:

Wim van Dijk

Wim van Dijk

 

Donations

 
Show all donations
Started on 22/10/2021
Viewed 13351x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Legal
Report abuse