Mag zij ook de deur uit?

Mag zij ook de deur uit?
Share this fundraiser

Help Wilma aan een scootmobiel

1 donations
€10 of €4,000 raised

Je bent 40 jaar. getrouwd en een dochter van 9 jaar. altijd lekker de deur uit geweest. werken in de ouderen zorg, dingen ondernemen, Museum bezoekjes, winkelen en de natuur in. maar dan…..

dan komt de dag dat blijkt dat je rug versleten is, hernia aan de rechterzijde en een uitstulping van kraakbeen aan de linkerzijde en tenslotte Fybromyalgie. na meerdere opnions blijkt het allemaal niet mogelijk te zijn om operatief geholpen te worden. u Krijgt revalidatie en pijnbestrijding en u zult er mee moeten leren leven….

Daar zit je dan thuis. geen werk meer, geen inkomsten meer en geen vrijheid meer in beweging. nog vol met iedeeën om uitstapjes te maken maar later beseffen dat het niet mogelijk is. 

je probeert via instanties toch een mogelijkheid te vinden voor subsidies. maar als er 1 verdiener in huis net iets te veel verdiend, kan je het vergeten. echter de gat in financieën krijg je niet opgevuld. met 1 salaris.

Daarom zoeken wij voor mijn vrouw een scootmobiel. om weer de deur uit te kunnen. om weer dingen te kunnen gaan ondernemen. om dat ene boodschapje te kunnen halen. om met je dochter de kinderboerderij te bezoeken. om weer even een bakje koffie bij vrienden te kunnen gaan drinken zonder afhankelijk te zijn van vervoer door anderen.

 

Wie wil en kan ons hierbij helpen om deze gezin het maximle weer uit hun leven te kunnen halen?

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 21-06-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Dennis Pols

Dennis Pols

1 donations
€10 of €4,000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 21-06-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog