Meerssen voor Meerssen

Meerssen voor Meerssen
Jolanda  Ramakers
Share this fundraiser

Help de mensen die het hardst getroffen zijn door het water in Groot Meerssen

115 donations
€ 3703 of € 50000 raised

Op Donderdag 15 juli en Vrijdag 16 juli 2021 werd Meerssen getroffen door enorm hoog water. Sommige gebieden zijn extra hard getroffen; tussen de Bruggen Rothem, Proostenhof Meerssen en extra hard Meerstraat en gedeelte Geulstraat Bunde en Brommelen en Westbroek Geulle .

Er zijn kosten waar een verzekering of giro 777 niet vergoedt. Zoals de hotelkamer voor het bejaarde echtpaar die nergens terecht kunnen. 

Of het noe veur eine Meersjenaer, Bungenaer of Göllenaer is : 

Samen zeen veer sterk ! 

News

Collectors

Loading...
Started on 19-07-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Jolanda  Ramakers

Jolanda Ramakers

115 donations
€ 3703 of € 50000 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 19-07-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Crowdfunding actie gestart: Meerssen voor Meerssen

22 Jul 2021

Er is een crowdfundingactie gestart voor inwoners van Meerssen, Bunde, Brommelen en Westbroek Geulle die getroffen zijn door de overstromingen.
Bedoeld voor personen die geconfronteerd worden met kosten die niet vergoed worden. In sommige gebieden – zoals Tussen de Bruggen, Meerstraat Geulstraat – is de schade bijzonder groot.

Limburg24.nl

Crowdfunding actie Meerssen voor Meerssen

21 Jul 2021

De gemeente Meerssen is getroffen door een waterramp waarin velen gedupeerd zijn, niet alleen verenigingen, sportclubs of zwembaden maar ook inwoners van de gemeente Meerssen. Om de gedupeerden te helpen zijn Jolanda Ramakers en Audrey Vossen een crowdfunding actie gestart om geld op te halen voor de gedupeerde inwoners van de wateroverlast in de gemeente Meerssen. Zij doen dit onder de noemer “Meerssen voor Meerssen”.

Meer Vandaag

Meerssen voor Meerssen: een lokale crowdfunding

21 Jul 2021

Voor de mensen die rondom Meerssen, Bunde, Brommelen en Westbroek Geulle getroffen werden door de watersnood is een crowdfundingsactie gestart. Bedoeld voor particulieren die te maken hebben met moeilijk - of niet te dekken kosten.

RTV Maastricht