Mieke wil beroep doen op uw steun na fraude met haar kredietkaart

Mieke wil beroep doen op uw steun na fraude met haar kredietkaart
Share this fundraiser via:

 

Ik werd in augustus het slachtoffer van internetfraude. Via phishing hebben de dieven toegang weten krijgen tot mijn kredietkaart en ze hebben deze kaart voor 4.800 euro belast. 

Nadat ik dit vastgesteld heb, heb ik onmiddellijk al het nodige gedaan : Kaarten blokkeren, rekeningen blokkeren, aangifte politie en de betaling betwisten. 

Er werd een onderzoek opgestart om de betaling tegen te houden maar na enkele dagen kreeg ik het bericht dat er niks meer aan te doen was. Gelukkig kon ik nog veel erger voorkomen, maar deze 4.800 euro ben ik dus kwijt.

Ik ben alleenstaand met een gemiddeld inkomen en deze klap komt heel hard aan. Als het bedrag volgende maand van mijn rekening zal gaan, zal ik plotseling heel veel geld in het rood staan. Ik mag er niet aan denken wat de bank zal doen als ik mijn saldo niet terug positief krijg.

Wie mij kent weet dat ik altijd klaar sta om mensen te helpen en altijd met de glimlach bijspring waar ik kan. Maar deze keer is het lachen me vergaan en weet ik absoluut niet hoe ik dit nog te boven kan komen. Daarom zie ik geen andere keuze dan een beroep te doen op de goedheid van jullie allemaal. 

Help me aub met een kleine gift zodat ik binnenkort terug wat zorgelozer naar de toekomst kan kijken. Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn. 

Alvast een dikke merci voor jullie hulp  x

Mieke

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 09/08/2022
Viewed 1417x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Mieke  De Clerck

Mieke De Clerck

 

Donations

 
Show all donations
Started on 09/08/2022
Viewed 1417x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog