Ongeneeslijk ziek

Ongeneeslijk ziek
jeff maurice

om komende kosten te dekken voor gezin waarvan moeder terminaal is

 

hierbij vraag ik steun voor mijn vrienden die het wel heel goed kunnen gebruiken 

emmina vrouw van sandro en moeder van 4 prachtige kinderen ( 6 jaar , 8 jaar , 17jaar(met beperking), en 22 jaar) hebben dit jaar te horen gekregen dat ze kanker heeft in haar longen en dat ze ongeneeslijk ziek is.Na een aantal onderzoeken hebben ze te horen gekregen dat ze met behandeling nog 8 maanden te leven heeft en zonder behandeling 4 maanden maar emmina is een doorzetter en zoals ze zegt ´ik ga nog voor de 2 jaar´ik ken haar niet beter dan dat ze een sterke vrouw is en dat laat ze nu weer zien , maar als nog staat hun leven helemaal op de kop en proberen ze nog van elk moment van de dag te genieten nu het nog kan. Ze hebben er voor mij gestaan in moeilijke tijden en voor zovele anderen , hun deur draaide (en nog steeds) altijd naar binnen en bieden hulp aan mensen die het nodig hebben. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en kunnen hun een steuntje gebruiken en daarom probeer ik via deze weg hun te helpen .

sandro de vader werkt sinds kort als zzpèr en werkt momenteel zeer weinig om voor zijn gezin te kunnen zorgen en vooral te kunnen genieten , de kosten daarvan worden niet gedekt , ook de behandelingen worden deels niet vergoed omdat het terminaal is.

vandaar deze steunactie om een deel van hun zorgen weg te nemen zodat ze als gezin nog even van elkaar zorgeloos kunnen genieten en de komende kosten te kunnen dekken.

elke steun wordt zeer gewaardeerd 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 13/12/2023
Viewed 2733x

Fundraiser organised by:

jeff maurice

jeff maurice

 

Donations

 
Show all donations
Started on 13/12/2023
Viewed 2733x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Help
Report abuse