Onze kleine Bahati heeft jullie hulp dringend nodig !!!

Onze kleine Bahati heeft jullie hulp  dringend nodig !!!
Isabelle Augustin

Onze kleine Bahati heeft jullie hulp broodnodig voor dure ingreep Megaesophalus. Slokdarmverlamming

 

Onze kleine Bahati is bij Het Blauwe Kruis binnengekomen als vondeling samen met zijn broertje en zusjes. Helaas heeft hij kort daarna Parvo opgelopen waardoor hij en zijn zusje in quarantaine zijn geplaatst. Jammer genoeg heeft zijn zusje het niet gehaald waardoor hij een aantal weken helemaal alleen heeft moeten vechten tegen deze levensbedreigende aandoening.  

Nadat hij uiteindelijk de strijd had gewonnen was het voor dit kleine ventje nog niet helemaal over. Omdat hij na ettelijke weken meermaals per dag zijn voedsel uitbraakte en de dierenarts geen onmiddellijke oorzaak kon vaststellen waren we even radeloos. Uiteindelijk heeft een alert pleeggezin vastgesteld dat het ventje vermoedelijk iets aan de slokdarm mankeerde. En inderdaad “megaesophalus”.

 Dit is een zeldzame aandoening met als gevolg dat ze enkel vloeibare voeding mogen en dat ze op een verticale manier moeten eten. Bovendien zijn er nog een tal van neveneffecten die niet van de poes zijn. Het verhaal kunnen jullie ook terugvinden op de facebook pagina van het Koninklijke Maatschappij Het Blauwe Kruis. https://www.facebook.com/hetblauwekruisafdelingwommelgem/

De aandoening kan verholpen worden door een chirurgische ingreep (vanaf 12 weken is aangeraden voor meer slaagkansen)waardoor de risico’s eveneens een stuk geminimaliseerd kunnen worden. 

De ingreep , hospitalisatie en nazorg zijn voorlopig gerekend op 3000 eur. 

Bahati verdient het om eindelijk te kunnen genieten van een zorgeloos leventje zonder braken, voortdurende honger of risico’s op longontstekingen en benauwdheid.

Laat austublief jullie hart spreken voor deze kleine cutie en please doneer een klein of groot centje. Jullie steun zal de wereld een stuk mooier maken voor onze Bahati.

Dankjuliiewel

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week, 3 days ago
Viewed 834x

Fundraiser organised by:

Isabelle Augustin

Isabelle Augustin

 

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 3 days ago
Viewed 834x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals Emergency Charity
Report abuse