Operatie Pippin - 4de gezin in bijna 3 jaar..

Operatie Pippin - 4de gezin in bijna 3 jaar..
Share this fundraiser

Ik ben Pippin. Jullie zijn mijn vierde gezin in nog geen drie jaar. Niemand hielp me.. ik lijd aan patella luxatie..

76 donations
40%
€1,005 of €2,500 raised

Ik ben Pippin, een britse korthaar en bijna 3 jaar oud.

Op het eerste zicht lijk ik een normale poes.. maar toch heb ik een rugzakje met me mee. Ik ben eindelijk in een warm nest terecht gekomen waarvoor dank aan mijn huidige baasjes. 

Jullie zijn mijn vierde gezin op nog geen drie jaar tijd. Niemand hield me.. Ik was niet goed gesocialiseerd, ik kon niet met andere katten om, ... neen de echte reden is dat ik twee achterpoten heb die helaas lijden aan patella luxatie. Mijn poten ontwrichten frequent waardoor ik begin te manken. Deze operatie brengt heel wat kosten met zich mee, om nog maar te zwijgen van de lange revalidatie die me te wachten staat. 

Mijn vorige ´thuis´ liet uitschijnen dat ik niet overweg kon met de andere katten en waren op zoek naar een warm nest. Alleen verzwegen ze mijn problemen en het kostenplaatje dat hier tegenover staat tegen mijn huidige baasjes. 

Mijn huidige baasjes zijn hier bij toeval achter gekomen door een check-up lieten doen vlak na mijn herplaatsing.. Ondanks het slechts nieuws, gaven ze mij niet zoals alle andere gezinnen weg... Alleen is de kostprijs relatief hoog, werd er misbruik gemaakt van hun goedheid en worden ze aan hun lot over gelaten. Ze hebben eigenlijk een poes in huis gehaald, waarvoor ze zelfs een aanzienlijk bedrag hebben neergelegd, om als gevolg een poes te krijgen die niet in orde is. 

Ik hoop dat jullie mijn gezin een ruggensteuntje wil geven en ik eindelijk in dit warm nest aan mijn revalidatie kan beginnen. Ik ben jullie nu al dankbaar voor de goede thuis die jullie mij hebben gegeven 🐈‍⬛❤

 

Mijn baasjes hadden reeds geld ingezameld via https://www.doneeractie.nl/britse-korthaar-operatie/-59378 .. alleen zijn de platformkosten enorm hoog. Dit is heel teleurstellend wetende dat het voor een goed doel is. Wij gaan dus verder via steunactie omdat de kosten die eraf gaan per donatie lager liggen en schappelijk zijn.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/01/2022
Viewed 3294x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Alissa Venicx

Alissa Venicx

76 donations
40%
€1,005 of €2,500 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 10/01/2022
Viewed 3294x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
Other fundraisers in: Animals
Report abuse