Operatie (vriendje) stalkat Sem

Operatie (vriendje) stalkat Sem
Share this fundraiser

Help Sem onze stalvriend!

46 donations
104%
€ 700 of € 670 raised

Onze lieve stalkat Sem heeft in de afgelopen dagen helaas een epileptische aanval gehad. Nanneke en Susan zijn met Sem naar de dierenarts geweest. Bij de dierenarts bleek wonder boven wonder dat al zijn waardes helemaal in orde zijn, en dat Sem eigenlijk heel fit is voor zijn leeftijd. Wel werd al snel duidelijk dat het gebit van Sem, met vele grote ontstekingen waar hij chronisch pijn aan heeft, aangepakt moet worden. Omdat Sem verder nog heel gezond is heeft de dierenarts geadviseerd om zijn gebit te behandelen in plaats van hem in te laten slapen.

Sem is daarentegen wel al een oude baas, waardoor muizen vangen niet meer een van zijn dagelijkse bezigheden is. Veel stalgenootjes merken dan ook dat de muizen daar goed gebruik van maken. De dierenarts heeft daarom geadviseerd om na de behandeling een liefdevol huisje te zoeken waar hij zijn laatste jaren nog kan slijten. 

Hier willen wij na jarenlange trouwe dienst van Sem uiteraard aan meewerken, echter lopen de kosten voor deze behandeling erg op. Zijn gebit moet namelijk aardig opgeknapt worden. Zodra Sem zijn behandeling heeft gehad en een liefdevol huis heeft (waar we al druk mee bezig zijn) kunnen we opzoek gaan naar twee nieuwe stalvriendjes, die de muizenplaag weer een beetje beperken. Wij willen daarom graag een Crowdfunding starten om zo de kosten van de behandeling te kunnen drukken. De totale kosten van deze behandeling komen namelijk uit op 670,- euro. 

Via dit berichtje zouden wij al onze lieve stagenootjes willen vragen om een klein bedrag voor onze lieve Sem te doneren, al is het maar een heel klein bedrag, alle beetjes helpen. 

Namens Sem, maar ook zijn verzorgers, alvast heel erg bedankt! 

 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 21-05-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Michelle Brouwer

Michelle Brouwer

46 donations
104%
€ 700 of € 670 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 21-05-2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog