Rolstoel en aangepaste schoenen voor de labours met frostbite

Rolstoel en aangepaste schoenen voor de labours met frostbite
Frank Nap

Na amputaties bij de labours van tenen en dood weefsel is mobiliteit de grootste zorg.

 

Mbv de eerste steunactie hebben Kalsang en ik de labours enorm goed kunnen helpen. Zij hebben diverse keren hun dankbaarheid naar ons uitgesproken. De operaties zijn geslaagd en betaald als ook de enorme hoeveelheid aan bonnetjes en facturen voor medicatie, verbandmaterialen en het verblijf in het ziekenhuis en een nabijgelegen hotel. Zoals ik eerder vertelde gaat het met één labours erg goed, maar aangepaste schoenen zal zijn mobiliteit goed kunnen verbeteren. De andere labour is amper mobiel. Zijn voeten genezen langzaam en lopen gaat erg moeizaam, of beter gezegd, niet. Om zijn mobiliteit te vergroten zal een rolstoel uitkomst bieden. Ook heeft hij aangepaste schoenen nodig. Op gewone schoenen zal hij niet meer kunnen lopen.

Ik heb met Kalsang overleg gehad over de aankoop van een 2e hands rolstoel. Een redelijke kwaliteit rolstoel kost ongeveer E 450,00. Voor wat betreft de schoenen is het lastiger een prijsindicatie te maken. Maar met streefbedrag van totaal E 1250,00 denken we alles te kunnen dekken.

Ik weet dat vele van jullie met de eerste actie een donatie hebben gedaan. Daar zijn we heel erg dankbaar voor en dit geld is goed besteed. De grootste kosten hebben we gehad en met goed resultaat. Maar ons donatiegeld is nu op en met een relatief klein bedrag kunnen we deze jonge jongens weer meer perspectief geven.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 12/03/2023
Viewed 301x

Fundraiser organised for:

De Vakman Frank Nap

De Vakman Frank Nap

Financiële hulp voor amputaties en nazorg.

 

Fundraiser organised by:

Frank Nap

Frank Nap

 

Donations

 
Show all donations
Started on 12/03/2023
Viewed 301x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog