Sterilisatie voor Amy en Emmy poes

Sterilisatie voor Amy en Emmy poes
Share this fundraiser via:

Marijke zoekt centjes om haar poesjes te laten steriliseren. Marijke leeft van een minimum inkomen, haar katjes zijn alles

 

Door ziekte is Marijke niet meer in staat om te gaan werken en slijt ze haar dagen thuis samen met haar poesjes. De dametjes waren niet voor haar bestemt, maar de Mevrouw die ze gevraagd had liet het afweten dus zorgde Marijke voor de 2 zusjes poes en doopte ze Amy en Emmy.

Marijke leeft van een minimum bestaansbudget van 80 Eurootjes per week. Ik ging haar gisteren opzoeken, wist dat ze poesjes had en had eten voor de meisjes meegenomen. Ik wist dat Marijke het niet breed heeft.

Wat ik daar zag trof elke verbazing! Marijke haar poesjes komen op de eerste plaats en worden superverwend, Marijke eet restjes, de dametjes komen op de eerste plaats. Een prachtig beeld van liefde. Maar ik merkte dat Emmy raar deed en erg krols was. Ze had er erg last van en Marijke vertelde dat ze de centen niet heeft voor een sterilatie en vaccins voor de meisjes. Dit raakte me erg. 

Daarom deze inzameling. Help samen met mij om de centjes bij mekaar te krijgen om de zusjes te laten steriliseren en vaccineren.  Zoals het nu gaat kan het echt niet verder. 

Velen zeggen als je weinig hebt neem dan geen dier. Ze zijn bij haar achter gelaten en de liefde tussen eenzame Marijke en haar Poesjes is een lust voor het oog. 

Ik doneer zeker ook, hopelijk steunen jullie me om Marijke deze mooie verrassing te laten ontdekken dat we met zijn allen voor haar meisjes in de weer geweest zijn.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 15/01/2022
Viewed 298x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Conny Vaes

Conny Vaes

 

Donations

 
Show all donations
Started on 15/01/2022
Viewed 298x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse