Steun GASARC!

Steun GASARC!
Vera Ruiter
Share this fundraiser

Deze organisatie streeft ernaar om de hele bevolking van Sri Lanka in beweging te zetten!

72 donations
73%
€1,097 of €1,500 raised

In februari begint voor ons drieën (Nick, Femke en Vera) een avontuur! Wij gaan voor 4 maanden naar Gampaha, een plaatsje in Sri Lanka. Wij gaan hier namens de organisatie GASARC sport- en beweegactiviteiten aanbieden en voorlichtingen geven over sport en gezondheid. Van schoolkinderen tot aan kantoormedewerkers, de hele bevolking zal leren hoe belangrijk sport en gezondheid is naast al dat harde werken en studeren. 

We zullen dit doen met onder andere workshops van allerlei verschillende sporten, zoals korfbal. Door samen korfbal te spelen hopen wij de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen te verminderen.

Om de sportmaterialen allemaal te kunnen financieren en evenementen te organiseren is er wel geld nodig. Wij hopen natuurlijk, met jou hulp, een mooi sponsorbedrag mee te kunnen nemen voor de organisatie naar Sri Lanka!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16-12-2021
Viewed 2188x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised for:

GASARC

Fundraiser organised by:

Vera Ruiter

Vera Ruiter

72 donations
73%
€1,097 of €1,500 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 16-12-2021
Viewed 2188x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

In the media

Inzamelingsactie gestart voor sportproject in Sri Lanka

23 Dec 2021

BAARN - Drie studenten van Hogeschool Windesheim in Zwolle, waaronder de 22-jarige Nick Buren uit Baarn, gaan in februari voor vier maanden naar Sri Lanka. Ze gaan daar vrijwilligerswerk doen, waarbij ze zich bezighouden met het aanbieden van beweegactiviteiten. Ook geven ze voorlichtingen over sport en gezondheid aan de bevolking. Zij zijn een inzamelingsactie gestart om de organisatie waar zij vrijwilligerswerk gaan uitvoeren, te steunen.

Baarnsche Courant