Steun Jesse na een heftig ongeval

Steun Jesse na een heftig ongeval

Steun Jesse, een jonge vader en echtgenoot, die na een heftig ongeval zijn been moest laten amputeren.

 

Graag willen wij jullie hart en medeleven vragen voor iemand die door een onverwachte en tragische gebeurtenis op een kruispunt in zijn leven staat. Jesse is een jonge, hardwerkende vader en echtgenoot die onlangs betrokken raakte bij een ernstig ongeval in de wasstraat door het per ongeluk toedoen van een klant. Dit ongeval heeft een onherstelbaar verlies met zich meegebracht: zijn been moest worden geamputeerd. Na 4 operaties is het einde hiervan helaas nog niet in zicht en volgen er nog meer operaties.

Het was een gewone werkdag totdat Jesse geconfronteerd werd met de verschrikkingen van een ongeval dat zijn leven op zijn kop zette. Hij kwam in een situatie terecht die hij zich nooit had kunnen voorstellen. De gevolgen van het ongeval zijn immens: niet alleen heeft hij te maken met een langdurig herstel en revalidatie, maar ook met de realiteit van een blijvend verlies.

Wat de situatie nog moeilijker maakt, is dat Jesse en zijn gezin zich midden in een verbouwing van hun huis bevinden. Jesse deed dit geheel eigenhandig, maar door het ongeval is dat nu niet meer mogelijk.

Via deze weg willen wij geld inzamelen om Jesse een hart onder de riem te steken en er onder andere voor te zorgen dat de verbouwing aan zijn huis voltooid kan worden.

Laten we samen een verschil maken en Jesse helpen om de zware weg naar herstel te maken. Elke donatie, groot of klein, helpt enorm.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 3 days ago
Viewed 57206x

Fundraiser organised by:

R. Visser

R. Visser

 

Donations

 
Show all donations
Started 3 days ago
Viewed 57206x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Accident / Bad luck
Report abuse