Steun Nina in strijd tegen in pancreaskanker

Steun Nina in strijd tegen in pancreaskanker

Mijn schoonmoeder kreeg het zware verdict van pancreaskanker. Help ons meestrijden dmv financiële steun voor behandelingen.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Mijn schoonmoeder en ook de grootmoeder van onze kinderen kreeg het zware nieuws dat er toevallig een tumor werd ontdekt op de pancreas. 
Ze heeft al veel meegemaakt in haar leven,  ziektes, zware reuma en chronische pijnen. Desondanks is het een vrouw die haar leven in betekenis heeft gesteld van de ander. Vroeger bracht ze de kinderen groot van haar toenmalige schoonbroer samen met haar eigen drie kinderen. 
Nadat haar huwelijk op de klippen liep heeft ze blijven strijden om te zorgen voor haar kinderen, hoe moeilijk dat ook was als alleenstaande moeder. En nu al die jaren later staat ze nog steeds elke dag paraat om te helpen en er te zijn voor haar kleinkinderen en kinderen. 
Ze is een persoon met het hart op de juiste plaats en staat voor iedereen klaar met een glimlac. Wij hopen dat we haar nog lang in ons midden mogen houden door haar te helpen in haar oneerlijke strijd tegen deze ziekte. Het zou ons en haar enorm veel helpen mochten we wat financiële steun krijgen om alle behandelingen en alles wat er bij komt kijken te kunnen betalen. Wij (kinderen, kleinkinderen en partners) zullen allen die ons helpen eeuwig dankbaar zijn. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 26/06/2024
Viewed 32x

Fundraiser organised by:

Stijn Devooght

Stijn Devooght

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 26/06/2024
Viewed 32x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Medical
Report abuse