Steun voor een nieuwe start

Steun voor een nieuwe start
Angelo Taekema

Help Angelo om na een moeilijke jeugd en opvang een liefdevol en stabiel thuis te creëren voor zichzelf en dochters.

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Angelo, ik ben 23 jaar oud, en ik wil graag mijn verhaal met jullie delen en om jullie hulp vragen voor een belangrijk doel.

Mijn leven is gekenmerkt door een moeilijke jeugd. Een groot deel van mijn kindertijd heb ik doorgebracht in leefgroepen, zonder de warmte en stabiliteit die een kind nodig heeft. Op mijn 18de ging ik bij mijn moeder wonen, maar door mijn verleden heb ik nooit de kans gehad om een normaal leven op te bouwen. Het vinden van werk is een uitdaging en ik ben daardoor afhankelijk van een uitkering. Momenteel wacht ik op therapieën om mijn verleden te verwerken, maar de wachtlijsten zijn lang.

Op mijn 21ste werd ik op straat gezet en vond ik tijdelijk onderdak in crisisopvang. Sinds mijn 22ste verblijf ik in een jongerencrisisopvang, en nu heb ik eindelijk het nieuws gekregen dat ik een eigen woning krijg. Dit biedt me de kans om een stabiele basis te creëren, iets wat ik altijd heb gemist.

Momenteel sta ik voor de uitdaging om mijn nieuwe woning in te richten. Door mijn financiële situatie kan ik mijn huis niet inrichten zoals ik dat zou willen. Er zijn organisaties die basismeubels aanbieden, maar ik wil een persoonlijke, warme en liefdevolle omgeving creëren, vooral voor mijn dochters van 3 en 1,5 jaar. Het is mijn grootste wens om hen een stabiele en veilige thuisomgeving te bieden.

Daarom heb ik deze steunactie opgezet. Uw hulp is cruciaal om mijn huis in te richten en een veilige, liefdevolle omgeving te creëren voor mijn dochters. Elke donatie, groot of klein, helpt ons om een warme en vertrouwde plek te realiseren waar we samen kunnen groeien en herstellen.

Uw steun betekent ontzettend veel voor ons. Met uw hulp kan ik een stabiel en liefdevol thuis bieden voor mijn dochters. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we een nieuw hoofdstuk in ons leven kunnen beginnen.

Dank u wel voor uw overweging om ons te helpen. Iedere bijdrage maakt een verschil en brengt ons dichter bij een betere toekomst.

Met vriendelijke groet,

Angelo

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 27/07/2024
Viewed 2177x

Fundraiser organised by:

Angelo Taekema

Angelo Taekema

 

Donations

 
Show all donations
Started on 27/07/2024
Viewed 2177x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog